23 лют. 2016 11:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

33

0

Вінничан закликають не купувати автомобілі по дорученнях

Вінничан закликають не купувати автомобілі по дорученнях

 Виявляються непоодинокі факти переміщення на материкову частинутранспортних засобів з використанням фіктивних довіреностей 


Вінничан закликають не купувати автомобілі по дорученнях

 Органами охорони державного кордону в контрольних пунктах в’їзду-виїзду, розташованих на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією України виявляються непоодинокі факти переміщення на материкову частинутранспортних засобів з використанням фіктивних довіреностей на право керування ними.

Про це інформує прес-служба регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області.

Крім того також виявляються незаповнені нотаріальні бланки з відтисками печаток відповідних нотаріусів, які здійснюють свою діяльність на материковій частині України.

Як правило, правопорушниками є громадяни України, які, у зв’язку з прийняттям урядом РФ постанови від 31.10.2015№1171 щодо встановлення граничного терміну(до 01.04.2016) перереєстрації усіх транспортних засобів,вишукують різні шляхи та способи для переміщення автомобілів з АР Крим на материкову частину України для подальшого їх продажу, дарування тощо.

«Тому звертаємось до громадян, які мають бажання придбати у свою власність автомобіль по дорученню - не ризикувати, щоб не бути ошуканим. Краще зверніться в будь-який територіальний сервісний центр МВС і в присутності адміністратора сервісного центру заключіть угоду договору-купівлі продажу автомобіля, яка є безкоштовною», - йдеться в повідомленні прес-служби.

ВИННИЦА.info