16 жовт. 2014 16:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

25

0

Вінничани не повинні допустити в раду регіоналів і комуністів

Вінничани не повинні допустити в раду регіоналів і комуністів

 Як команда Оксани Калетник вирішила «топити» суперників


Вінничани не повинні допустити в раду регіоналів і комуністів

На ОВО №16 у Вінницькій області зареєстровано найбільша кількість кандидатів у народні депутати – 24 особи, двоє з яких із прізвищем Калетник, колишній регіонал, одна комуністка, «батьківщинівець», «ляшковський радикал» і «націоналіст». Інші кандидати самовисуванці.

Цікаво те, що з такої чисельної кількості кандидатів, у Оксани Калетник є лише одним серйозний суперник – Юрій Македон. Через це команда колишньої комуністки на Півдні Вінниччини розгорнула кампанію поливання брудом кандидата-самовисуванця. Не знайшовши чим боротись проти Македона, вирішили замастити його «своїм болотом» - поширюють чутки ніби то Юрій Македон йде на вибори з Оксаною Калетник. Такі плітки є кричущою неправдою. Варто просто порівняти історію діяльності комуністки і депутата Вінницької обласної ради, який є адвокатом і немає в своїй політичній історії ні Партії Регіонів, ні Компартії. І взагалі, Македон не перебігав з партій, як багато хто з його суперників по округу - відомий на всю Україну «тушка» Роман Стаднійчук і не був на вищих чиновницьких посадах як Віталій Поштарук, що працював в Уряді Азарова.

Коли Оксана Калетник вже була депутатом Верховної Ради і голосувала за «дикторські закони», після яких на майдані почали вбивати людей, Юрій Македон підтримував Євромайдан.

Коли Оксана Калетник голосувала проти резолюції ОБСЄ «За засудження дій Росії», Юрій Македон допомагав нашим хлопцям в АТО.

Коли чинний депутат Оксана Калетник не голосує за закони Про очищення влади і за створення Антикорупційного бюро, Юрій Македон говорить що це є необхідністю. Адже ці закони це можливість переформатувати Україну під Європейські стандарти.

«Сьогодні перед нами стоїть дуже важливе завдання – в жодному випадку не допустити до Верховної Ради України «колишніх» ставлеників Януковича, які знову рвуться до влади, щоб прислужитися Росії. В українському парламенті не має бути таких депутатів як Оксана Калетник, чиї інтереси тісно пов’язані із країною-агресором. Адже не секрет, що Путін окупував Крим та розв’язав братовбивчу війну на Донбасі саме опираючись на значну підтримку таких от зрадників», - говорить Юрій Македон.

Тож вінничанам варто думати і зробити вибір пам’яттю, розумом і серцем. Адже народ робить свій вибір лише раз на чотири роки, і дає кредит довіри конкретній людині, яка відстоюватиме їх інтереси, а не воювати за свої амбіції.

Саша Ямпільський для ВИННИЦА.info


0
0