11 січ. 2017 13:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

90

0

Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю»

Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю»

 За день зареєстрували 8 петицій


Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю»

 За пів дня 11 січня на сайті місцевих петицій, до Вінницької мерії зареєстрували 8 електронних звернень. Петиції на різноманітну тематику, деякі з них є дивними, деякі не зовсім за адресою. Люди пропонують зробити навпроти кінотеатру «Росія» аналог «Потьмкінських сходів», відремонтувати ринок «Урожай», не повертати літак на площу Костянтина Могилка, встановити на всіх видах громадського транспорту GPS, пустити автобус за маршрутом Західний автовокзал - Вінницькі хутори та… не давати вихідних працівникам мерії за неприбраний сніг.

«Пропоную реконструювати сходи перед фасадом кінотеатру Росія з метою перетворення на аналог «Потьомкінських сходів» в Одесі. Можливо додати у проекті класичних елементів садово-паркової архітектури (балюстраду з опорними тумбами під квітники та колони).З повагою, Олександр», - йдеться в петиції.

Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю» 

«Кожен мешканець Вінниці який побував на тому ринку розуміє про що піде мова. Тотальна антисанітарія, багно на підлогах від собак, смердить не то м’ясом не то смородом. Якщо увімкнути попотужніше освітлення, ви побачите в яких умовах продають м’ясо і працюють самі працівники. Все жиром заляпано, гидко і бридко там знаходитись. В підвалах теж саме, зберігають харчові продукти спільно з мешканцями які мають вуса та хвіст. На вулицях біля ринку антисанітарія-леп. І це Европейське місто. Якщо насправді ми хочемо пишатися нашим містом-не потрібно закривати очі на такі проблеми, їх потрібно вирішувати, будувати плани перспективні по їх вирішенню. Це стосується і Центрального автовокзалу, і готелів Південний Буг та Енергетик, ринку Привокзальний. Якщо прем’єр-міністр наголошує про збільшення місцевих бюджетів, то ринок "УРОЖАЙ" має бути світлим, чистим, новим та сучасним експонатом нашого міста як Караван чи то Хмара та інші об’єкти торгівлі» - зазначено в зверненні.

Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю» - фото 2 

«Пропоную не повертати літак на проспект Космонавтів, а перенести його до 
Військово-історичного музею Повітряних сил Збройних сил України! Так як літак не має ніякого відношення до проспекту Космонавтів або площі імені Могилка, тай взагалі пам'ятники у вигляді танків та літаків це якась радянщина яка багато кому не подобається!! А краще встановити десь на площі міні копію літака, яким керував Костянтин Могилко з історією тієї події, пілота та літака!», - вказано в петиції.

Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю» - фото 3 

«Пропоную розглянути можливість проведення дитячих міжшкільних спортивних змагань ,разом з батьками, аналогічно "Веселим стартам". На мою думку, такі змагання будуть доволі цікавими і веселими, як для дітей, так і для дорослих. З повагою, Олександр», - зазначено в звернені.

Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю» - фото 4 

«На сьогоднішній день, чимало жителів с. Вінницькі хутори, мають потребу щодня добиратись з дому на роботу, а також відсутнє нічне сполучення, з містом вулиці Чехова, та її прилеглих. Саме тому прошу звернути увагу на цю важливу потребу, та:

а) запустити новий муніципальний автобус, "Західний автовокзал - Вінницькі хутори"або

б) створити новий маршрут "Західний автовокзал - Старий аеропорт" (та зробити його цілодобовим, як 25Н)», - йдеться в петиції.

Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю» - фото 5 

«Встановити на всі види громадського транспорту GPS.

Це дасть можливість відображати актуальну інформацію про рух громадського транспорту м. Вінниці для жителів та гостей міста.

За допомогою системи спостереження за рухом громадського транспорту можна:

Спостерігати за рухом громадського транспорту в режимі реального часу.

Бачити на маршрутах соціальні транспортні засоби.

Переглядати окремі маршрути.

Переглядати детальну інформацію про кожен транспортний засіб.

Планувати заздалегідь поїздку.

Слідкувати за дотриманням графіків руху.

Робити розрахунок маршруту "від пункту до пункту".

Деталізовані зупинки.

Із впровадженням GPS-системи не потрібно буде чекати, коли прийде автобус/тролейбус/трамвай або маршрутка, а бачити її місцезнаходження та маршрут на карті. До того ж у разі затримки або затору будь-якого громадського транспорту люди із смартфонами відразу це помітять...», - зазначено в зверненні.

Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю» - фото 6 

«Збільшити кількість снігоприбиральної техніки на вулицях міста», - написано в проханні.

Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю» - фото 7 

В одному із звернень громадянин Шмагалов написав гнівну петицію про те щоб не давати міській владі відпусток на новорічні свята, а видати лопати.

Вінничани після свят створили ряд петицій: хочуть «Потьомкінські сходи», «Веселі старти» та ремонт «Урожаю» - фото 8 

Вінниця.info