13 квіт. 2016 10:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

78

0

Вінничани поскаржились Кудлаєнку на свавілля підрядників

Вінничани поскаржились Кудлаєнку на свавілля підрядників

 Депутат провів прийом громадян. Люди просили розібратись з підрядниками та підняли питання виділення землі


Вінничани поскаржились Кудлаєнку на свавілля підрядників

 Напередодні сесійного тижня народний депутат-вінничанин Сергій Кудлаєнко провів особистий прийом громадян.

До депутатської приймальні народного обранця звернулась група мешканців с. Маньківці Барського району. Ще у 2012 році за кошти селян, а вони склали в цілому 840тис.грн., було побудовано водогін, який насправді виявився повністю не придатним для експлуатації. Підрядників та попереднього сільського голову так і не вдалось притягнути до відповідальності, хоча селяни неодноразово скаржились органам влади. Ось тепер звернулись до народного депутата Сергія Кудлаєнка за допомогою владнати питання законним шляхом.

«Під час прийому декілька громадян звернулись із проблемами виділення, набуття права власності та користування земельними ділянками. Вирішення потребує законодавчих роз’яснень та ініціатив, депутатських запитів та юридичного супроводу. Можна впевнено сказати, що земельні питання на сьогодні є найгострішими, в тому числі і серед учасників АТО», - повідомив народний депутат.

Окремий блок питань від спільноти переселенців. На особистому прийомі обговорили ключові проекти та акції на підтримку цієї категорії громадян. Під час зустрічі переселенці отримали юридичну консультацію щодо оформлення оренди приміщення для переобладнання на житло, а також погодили проведення благодійної акції на честь воїнів-визволителів, яку підтримує народний депутат вже другий рік поспіль.

«Небайдужі творчі вінничани – вражають щирістю і бажанням допомогти дітям-сиротам, переселенцям, інвалідам. Творчий проект із виготовлення незвичайних сувенірів запропонувала Олеся Шевчук і ми обов’язково його підтримаємо, адже це - навчання, працевлаштування  та розвиток молоді, що не може навчатись у платній художній студії», - зазначив Сергій Кудлаєнко.

Вінничани поскаржились Кудлаєнку на свавілля підрядників

Вінничани поскаржились Кудлаєнку на свавілля підрядників - фото 2

Вінничани поскаржились Кудлаєнку на свавілля підрядників - фото 3

Вінничани поскаржились Кудлаєнку на свавілля підрядників - фото 4

Прес-служба народного депутата