12 верес. 2018 15:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

189

0

Вінничани пропонують встановити світлофор біля «Петроцентру»

Вінничани пропонують встановити світлофор біля «Петроцентру»

 Вінничани пропонують встановити світлофор біля «Петроцентру»


Вінничани пропонують встановити світлофор біля «Петроцентру»

12 вересня у Вінниці зареєстрували нову петицію до міської ради, в які пропонують встновити світлофор на проспекті Коцюбинського, біля торгового центру. 

«На проспекті Коцюбинського (тролейбусна зупинка Музей Коцюбинського), дуже інтенсивний рух пішоходів через проїзджу частину дороги по зебрі, а саме з тролейбусної зупинки до трамвайної зупинки, та навпаки. Але як й зазвичай, автомобілі, як іноді і міський транспорт, часто не зупиняються перед пішохідним переходом, що й спричиняє доволі таки часті аварії та збиття пішоходів. Справа в тому, що на одній стороні проспекта Коцюбинского (зуп. Музей Коцюбинського) розташований торгівельний центр «Петроцентр» та жилий район Замостя, а з іншої, протилежної сторони, розташована трамвайна зупинка у два направлення та розважальний комплекс для діток та юнаків «Сенсей». Саме туди часто батьки водять своїх діток до навчання у приватний садок, тренувальні кружки, тощо.

Зранку багато студентів їдуть саме трамаями до зуп.Студентська на навчання, так як тролейбуси туди не ходять. У годину пік пішоходи майже безперестанно вибігають на зебру, а через наплив автомобілів утворюються затори. Трамвайна зупинка знаходиться одразу біля проїзної частини дороги й абсолютно не обладнана нічим, не має ни поручнів, які би оберегали мешканців чекающих на трамвай від виходу на проїздну частину, не має й самой зупинки як такої. Але є вихід у данній ситуації - це світлофор, якого дуже бракує вже десятки років саме на цій ділянці», – написала Вікторія Сінник.

Петицію підписали 5 людей. Якщо звернення матиме 350 вподобань, то його розглянуть у міськраді, надавши офіційну відповідь.

Раніше ми писали про те, що на пішохідному переході, що біля зупинки «музей Коцюбинського», водій автомобіля Lanos збив жінку з 14-річною дитину.

Вінниця.info