1 черв. 2017 10:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

95

0

Вінничани просять мерію встановити на зупинках знаки «Заборона паління»

Вінничани просять мерію встановити на зупинках знаки «Заборона паління»

 Встановлення знаків на зупинках громадського транспорту "Заборона паління"


Вінничани просять мерію встановити на зупинках знаки «Заборона паління»

 31 травня громадянин Артур Покорський зареєстрував петицію, в якій просить встановити знаки на зупинках громадського транспорту «Заборона паління».

Відповідне звернення зареєстровано на сайті місцевих петицій.

Станом на 10 годину, 1 червня петиція зібрала 31 підпис, з 350 необхідних.

«Встановити на зупинках громадського транспорту знаки «Заборона паління», (великим лого перекреслена цигарка) назва статті, а також нижче допис «не палити в радіусі 20-ти метрів від зупинки» ).

Кожного дня на всіх зупинках нашого міста є безліч людей які нехтують законами, здоровим глуздом, мораллю та совістю. Палять на зупинках де поруч з ними стоять діти, вагітні жінки, люди похилого віку та інші. Це наражає на небезпеку усіх хто стоїть в радіусі 10-20 метрів. Адже вітер може понести усю цю гидоту, сморід та дим на людей. Це шкодить здоров'ю, показує негативний приклад школярам, псує настрій, а також чисте повітря.

Так у нас є закони які це забороняють, але ніхто цим не займається, тому саме такі знаки зменшать кількість правопорушень у нашому місті. А також додасть сміливості в своїй правоті громадян які будуть робити таким людям зауваження, одразу підкріплювати свої слова табличкою та законом. Дякую», - зазначено в петиції.

Вінниця.info