21 верес. 2018 10:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

81

0

Вінничани просять синхронізувати світлофори на Вишеньці і встановити новий на Хмельницькому шосе

Вінничани просять синхронізувати світлофори на Вишеньці і встановити новий на Хмельницькому шосе

  Вінничани зареєстрували нові петиції до міської ради.


Вінничани просять синхронізувати світлофори на Вишеньці і встановити новий на Хмельницькому шосе

 Вінничани зареєстрували нові петиції до міської ради. Обидві стосуються організації дорожнього руху.

Ярослав Ільїн просить встановити світлофор на перехресті вулиць Хмельницьке шосе і Писарєва.

«…Це є небезпечнa ділянкa, особливо для переходу пішоходів. Водії постійно нехтують прaвилaми дорожнього руху тa мaйже щотижня відбувaються aвaрії. Тaкож неможливо безпечно перейти дорогу по пішохідному переходу. Зa стaтистикою мaйже 20 років, великa кількість нaїзду нa пішоходів. Тому світлофор нa дaній ділянці крaй необхідний», - нaписaв чоловік.

Петицію вже підтримали 7 осіб.

Володимир Рузаков зареєстрував електронне звернення про зміну синхронізації світлофорів на перехресті вулиць Келецька та 600-річчя.

«Усуньте, будь ласка, небезпечну синхронізацію світлофорів на перехресті Келецької і 600-річчя. Проблема в тому, що для тих, хто рухається з Келецької в сторону «Урожаю», червоне світло загоряється на кілька секунд раніше, ніж червоний для зустрічного потоку. Така ситуація небезпечна для всіх, хто повертає з Келецької в сторону «Мегамоллу».

Водій виїжджає на перехрестя і пропускає зустрічний потік по Келецькій. Бачить, що йому вже загоряється червоний, розуміє, що уже ніхто не буде їхати назустріч і, завершуючи маневр, здійснює поворот.

В цей же час зустрічним машинам горить зелений і вони продовжують рухатися, припускаючи, що той, хто повертає, їх пропустить. Але інший водій навіть не догадується, що зустрічному потокові ще горить зелений в той час, коли йому червоний. На даному перехресті вже не раз виникали аварійні ситуації через дану роз синхронізацію», - зазначають у петиції.

З такою думкою вже погодилися 9 осіб. Аби петицію розглянули в міській раді, потрібно 350 підписів.

Раніше ми писали, що вінничани просять, щоб у всіх закладах встановили термінали для розрахунків карткою.

Вiнниця.info