15 січ. 2019 14:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

96

0

Вінничани просять змінити перевізника маршруту Корея-Залізничний вокзал. Петиція

Вінничани просять змінити перевізника маршруту Корея-Залізничний вокзал. Петиція

Вінничани просять змінити перевізника маршруту Корея-Залізничний вокзал


Вінничани просять змінити перевізника маршруту Корея-Залізничний вокзал. Петиція

15 січня вінничани зареєстрували звернення до міської ради, де просять змінити перевізника на маршруті №31 Корея-Залізничний вокзал з графіком та інтервалом існував раніше 30-40 хвилин. Вінничани скаржаться, що автобуси постійно сходять з рейсу без вагомих причин у часи пік.

«Ті, хто проживають у мікрорайоні Корея, часто страждають від зухвальних дій власників транспортних засобів, що обслуговують маршрут №31 Корея-Залізничний вокзал.  

Транспортні засоби цього маршруту, які повинні їздити з інтервалом 30-40 хвилин, постійно сходять з рейсу, без вагомих причин та без заміни транспортного засобу в часи пік, що унеможливлює своєчасне добирання мешканців мікрорайону на роботу, так і в зворотньому напрямку.

Тому ми звертаємось до Вінницької міської ради, провести заміну перевізника на маршруті № 31 Корея-Залізничний Вокзал, на муніципальний автобус, з графіком та інтервалом, хоча б таким, який існував на цьому маршруті – 30-40хвилин.
Данний маршрут є дуже важливим для мешканців мікрорайону, так як є єдиним, що сполучає його з лівобережною частиною міста», – йдеться у петиції.

Нагадаємо, вінничани звернулися до міськради щодо будівництва спортивного комплексу із басейнами та майданчиками у мікрорайоні «Академічний». У міській раді відповіли, що проводять реконструкцію спорткомплексу на Янгеля та готуються до будівництва Палацу спорту (на Тяжилові).

Вінниця.info