29 лип. 2014 15:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

38

0

Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС

Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС

Вінницькі митці з’їздили в Одесу щоб привітати моряків корвету «Вінниця»


Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС

Вже 17 років Міський Палац мистецтв організовує шефський творчий десант на корвет «Вінниця». І де б не стояв наш корабель - в Донузлаві чи в Севастополі, в Миколаєві чи в Одесі – в День Військово-Морських Сил України концертною програмою їх вітають вінничани. І цього року Вінницький міськвиконком організував виїзд артистів Палацу мистецтв до міста Одеси. Крім дарунків від вінницьких благочинників наші земляки привезли двогодинну концертну програму. Саме їй напередодні свого свята аплодували моряки.

Про це повідомляє Вінницький міський палац мистецтв «Зоря».

Данс-клуб «Болеро», КВНівці Юрій Постовий та Артур Андрущенко, співаки Юлія Плисюк, Валентин Столярчук, Михайло Бакіров та Макс Білоконський дарували морякам чудовий настрій.

Концертна програма була різноманітна: і запальні танці, і гумор, і пісні патріотичні, народні, естрадні. А відомий бард лауреат багатьох співочих та поєзійних міжнародних фестивалів Віктор Байрак, який в останній момент приєднався до десанту, заспівав власну пісню, написану під впливом останніх подій в Україні.

Значну частину концертної програми складали українські пісні, які артисти виконували разом з глядачами. На пісні Тараса Петриненка «Україна» глядачі оплесками стоячи визвали всіх артистів на сцену.

Останню пісню «За тих, хто в морі» заспівали теж всі разом: і артисти, і глядачі, і командування бригади на чолі з командиром бригади капітаном І рангу Олексієм Доскато.

 Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС

Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС - фото 2

Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС - фото 3

Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС - фото 4

 Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС - фото 5

 Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС - фото 6

Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС - фото 7

Вінничани відсвяткували з «Вінницею» день ВМС - фото 8

Міський Палац мистецтв дякує всім, хто підтримав творчу акцію і наших моряків. Це фірми «МЕД», «Авіценна», «Панда», мережа магазинів «Шик & Блеск», торгівельний комплекс «Гранд», ТМ «Караван», ПП Ковінько.

ВИННИЦА.info


0
0