26 квіт. 2017 17:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

57

0

Вінничани вийдуть на наймасштабніше прибирання країни

Вінничани вийдуть на наймасштабніше прибирання країни

 Вінничани вийдуть прибирати у більше ніж 15 районах області.


29 квітня о 10:00 годині у Вінницькій області відбудеться акція «Зробимо Україну чистою разом!».  В рамках акції заплановані заходи з прибирання прибудинкових, паркових та прибережних зон населених пунктів. Окрім прибирання, усіх охочих долучитись екологічного руху, запрошують нанаймасштабніший мистецько-екологічний фестиваль «ЧистоFest».
 
У Вінниці є 10 зон для прибирання, центральна локація міста – Лісопарк. Окрім цього, у якості локацій обрали: Ботанічний сад, пляж та парк Хімік, річка Вінничка та інші. До акції долучаються школярі, студенти, громадські активісти, бізнес, влада і всі, хто піклується про своє навколишнє середовище та чисте майбутнє. Учасники та волонтери громадської організації «Let’s do it, Ukraine!» займаються покращенням екологічного стану по всій Вінницькій області та Україні.
 
«Ми залучаємо як можна більше жителів районів, міст та сіл до акції, щоб всі об'єналися в одну велику команду, прибрали ту територію, де вонипроживають і стали  екологічно свідомими жителями. Цього року ми посилюємо сортування сміття та його подальшу відправку на переробку. Окрім прибирання організовуємо мистецько-екологічний фестиваль «ЧистоFest» на якому всі волонтери зможуть відпочити, а жителі та гості міста розважитися та долучитися до екологічної сфери діяльності за допомогою майстер-класів, виставок та концертної програми», -  розповідає Владислав Сірик, координатор «Let’s do it, Ukraine!» у Вінницькій області.
 
У Вінницькій області до прибирання долучились Бар, Козятин, Жмеринка, Чернівці, Бершадь, Гайсин та ще більше 10 районів.  У кожному є локації для прибирання, які можна знайти в мобільному додатку або на сайті LDU.COM.UA.
 
«Не залишайтеся байдужими! Вийдіть на прибирання разом з усією Україною та ніколи більше не смітіть. Сортуйте сміття, відмовтеся від пластикових пакетів та посуду, відправляйте відходи на повторну переробку. Збережемо наше майбутнє разом! Ми чекаємо саме Вас о 10 ранку в Лісопарку або на інших локаціях міста і області!», - закликає Владислав.  
 
Як вже раніше повідомлялося в рамках прибирання команда LDU разом зі школярами запланували побудувати вежу з пет-пляшки.  
 
 
 
Вінничани вийдуть на наймасштабніше прибирання країни
 
Вінничани вийдуть на наймасштабніше прибирання країни - фото 2