19 січ. 2017 09:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

79

0

Вінничани запрошують Гройсмана та Порошенка на більярд

Вінничани запрошують Гройсмана та Порошенка на більярд

 Фотограф Костянтин Ревуцький стартував з новим проектом, який проявить силу характеру відомих вінничан


Вінничани запрошують Гройсмана та Порошенка на більярд

 Вінницький фотограф Костянтин Ревуцький стартував з новим проектом. Головна мета – знайомство вінничан  з сучасними земляками, котрим в якійсь мірі вдалося зробити цей світ кращим.

«Ніколи і ні в чому так не проявляється людський характер, як за більярдним столом. Так говорив Лев Толстой. Тому головною локацією для зйомок обрав більярдний зал. Більярд – гра інтелекту. Для того, щоб стати переможцем у цьому виді спорту, не потрібно махати кулаками, піднімати важкості, долати перешкоди. Достатньо сконцентруватися. Поєднати у моменті силу з розумом, щоб під правильним кутом  поштовх був сильніший, чи слабший.  Більярд – гра виваженості  та сили духу. Досягти успіху зможуть лише люди з міцним характером. Ті, хто має стрижень. У даному випадку, стрижень уособлює кий. Але сам по собі кий нічого не вартий, поки йог до рук не бере досвідчена людина», - у ексклюзивному інтерв’ю Вінниця.info розповів Костянтин.

Проект триватиме до кінця березня. Участь у ньому безкоштовна.

«Немає жодних обмежень у віку чи статі. Головний критерії – сильний характер, певні досягнення у різноманітних сферах. Є бажання показати цих людей загалу з незвичного ракурсу. Разом за грою на більярді та фотозйомкою, будемо спілкуватися. Тому звичайно будуть розкриті якісь цікаві факти, про які ніхто раніше не знав. Учасники обираються прозорим та простим способом. Їх рекомендують, потім ми їх запрошуємо. Вже були пропозиції запросити Гройсмана та Порошенка. Спробуємо. Можливо, у перших осіб держави випаде трішки часу. Хто його знає», - продовжує Ревуцький.

Назву проекту спеціально не обирали.

«Хочеться, щоб її обрали самі ж учасники. Вони будуть пропонувати. З всіх варіантів зупинимося на найцікавішому, який зможе проявити суть задумки. Зйомки про ходять у більярдному клубі ПРАЙМ», - зауважив Костянтин.

Участь у проекті вже встигли взяти троє. Народний художник України, спортсмен, колекціонер Володимир Козюк, боксер Роман Головащенко та шоу-мен Олександр Теренчук.  

Вінничани запрошують Гройсмана та Порошенка на більярд

Вінничани запрошують Гройсмана та Порошенка на більярд - фото 2

Вінничани запрошують Гройсмана та Порошенка на більярд - фото 3

Вінниця.info