20 серп. 2015 18:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

77

0

Жеребнюк і Калетник залишилися без диппаспортів

Жеребнюк і Калетник залишилися без диппаспортів

 Всього у списку 89 прізвищ


Жеребнюк і Калетник залишилися без диппаспортів

Міністерство закордонних справ України анулювало дипломатичні паспорти низки українських політиків, серед яких є прізвища вінничан.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Всього у списку 89 прізвищ. Серед них, зокрема, колишній мер Жмеринки,  екс-депутат (у 2012 році обраний по мажоритарному виборчому округу № 14) Віктор Жеребнюк та екс-депутат (у 2012 році обрана по виборчому округу №16) Оксана Калетник.

«У зв’язку зі зверненнями ЗМІ повідомляємо, що відповідно до положення про дипломатичний паспорт  Міністерство закордонних справ анулювало дипломатичні паспорти вказаних нижче громадян України, які втратили підстави для користування дипломатичним паспортом і не повернули паспортний документ до МЗС у передбачений законодавством строк», - йдеться у повідомленні.

У міністерстві зазначили, що список не є вичерпним.

«Згідно з законодавством України МЗС інформує про недійсні дипломатичні та службові паспорти Державну прикордонну службу України та Українське бюро Інтерполу», - додали у відомстві.

Нагадаємо, що за «диктаторські закони» 16 січня січня 239 нардепів, серед них обрані вінничанами у 2012 році – Микола Джига, Володимир Прудивус, Олег Зарубінський, Віктор Жеребнюк, Оксана Калетник, Григорій Калетнік, Ігор Калєтнік.

ВИННИЦА.info