30 верес. 2014 17:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

37

0

Вінничанин до смерті забив свою дружину

Вінничанин до смерті забив свою дружину

44-річний чоловік побив жінку під час побутової сварки


Вінничанин до смерті забив свою дружину

З’ясування стосунків між сп’янілим подружжям у Піщанському районі на Вінниччині завершилось трагедією. Смерть жінки настала від численних тілесних ушкоджень, які наніс їй чоловік.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

До Піщанського райвідділу міліції зателефонував мешканець одного з сіл району та повідомив про те, що виявив у будинку труп своєї співмешканки.

Як розповів начальник Піщанського райвідділу міліції Василь Мазур, прибувши на місце події та виявивши на тілі загиблої численні тілесні ушкодження, за підозрою у скоєнні правопорушення працівники міліції затримали її 44-річного чоловіка. Опитавши сусідів подружжя, міліціонери встановили, що того дня затриманий бив свою дружину.

Чоловік, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, зізнався у скоєному та розповів, що побив жінку під час побутової сварки.

Наразі правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Ведуться слідчі дії.

ВИННИЦА.info


0
0