27 жовт. 2014 18:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

33

0

Вінничанин гуляв по місту зі зброєю

Вінничанин гуляв по місту зі зброєю

 Побачивши патрульний екіпаж працівників міліції, чоловік намагався позбутися пістолета


Вінничанин гуляв по місту зі зброєю

Побачивши патрульний екіпаж працівників міліції, чоловік намагався позбутися пістолета та кинув його під припарковану машину. Правопорушника міліціонери затримали, а зброю направили на експертизу.

Про це повідомляє СЗГ ВМВ УМВС України у Вінницькій області.

Близько другої години ночі екіпаж патрульної служби міліції під час несення служби по вул. Л.Ратушної помітив чоловіка, який у руках тримав предмет схожий на пістолет. Міліціонери вирішили зупинити його, аби перевірити документи на зброю. Побачивши наближення правоохоронців, чоловік кинув пістолет під при парковану поблизу автівку.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций,затриманим виявився 30-річний вінничанин. Від пояснень щодо походження зброї та мети її зберігання чоловік відмовився.

Пістолет з написом «Zoraki», споряджений 10 гумовими кулями калібру 9 мм, направили на експертизу у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ККУкраїни (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років позбавлення волі.

ВИННИЦА.info

 

 


0
0