11 лют. 2016 10:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

63

0

Вінничанин кинув у поліцейських саморобну вибухівку

Вінничанин кинув у поліцейських саморобну вибухівку

 Зловмисника затримали за нелегальне зберігання зброї


Вінничанин кинув у поліцейських саморобну вибухівку

 10 лютого поліцейські вилучили арсенал боєприпасів в помешканні жителя Іллінців. 30-річний чоловік зберігав в домогосподарстві, де проживав разом з батьками, гранати, патрони, саморобні вибухові пристрої, димові шашки та наркотичні засоби.  За наявною інформацією, затриманий сам виробляв вибухові пристрої.

Про це інформує відділ комунії ГУ НП Вінниччини.

Коли до помешкання чоловіка прийшли поліцейські для проведення санкціонованого обшуку, чоловік повівся неадекватно, кинувся на правоохоронців з саморобним вибуховим пристроєм, а потім зачинився в кімнаті. Кинувши через вікно вибуховий пакет, він намагався втекти, однак був затриманий поліцейськими.

Серед вилученого дві ручні гранати, велика кількість різнокаліберних набоїв, близько 1 кілограму вибухової речовини, гвинтівка та саморобні предмети для відстрілу. 

Вінничанин кинув у поліцейських саморобну вибухівку

Окрім вибухових речовин поліцейські вилучили в домогосподарстві велику кількість пакетів, згортків з марихуаною, розфасованих «чікетів».

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення затриманому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Вінничанин кинув у поліцейських саморобну вибухівку - фото 2

Вінничанин кинув у поліцейських саморобну вибухівку - фото 3

Вінничанин кинув у поліцейських саморобну вибухівку - фото 4

Вінничанин кинув у поліцейських саморобну вибухівку - фото 5

ВИННИЦА.info