13 трав. 2013 16:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Події
0

56

0

Вінничанин облаштував на власному подвір’ї підпільну бійню тварин

Вінничанин облаштував на власному подвір’ї підпільну бійню тварин

Туші тварин без ветеринарних документів та проведення ветеринарно-санітарної експертизи реалізовувалися на ринках м. Одеси

 


Вінничанин облаштував на власному подвір’ї підпільну бійню тварин

Працівники відділу ветеринарної міліції УМВС виявили в селі Ободівка Тростянецького району підпільну бойню великої рогатої худоби.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Місцевий житель на території власного домогосподарства незаконно здійснював забій тварин, не маючи на таку діяльність дозволів державної служби ветеринарної медицини. Підпільна діяльність здійснювалася в порушення санітарних вимог, тварини перед забоєм не оглядалися ветеринаром. Крім того у забійника була відсутня медична книжка.

Туші тварин без ветеринарних документів та проведення ветеринарно-санітарної експертизи реалізовувалися в подальшому на ринках м. Одеси. Тож про якість м’яса, яке йшло до споживача, можна лише здогадуватися.

Під час перевірки в підсобному приміщенні було виявлено одну тушу яловичини без жодних документів. М'ясо було вилучено та за рішенням державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації утилізовано на Тульчинському ветсанзаводі.

Порушника притягнено до адміністративної відповідальності за ст.107 КУпАП (порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог).

ВИННИЦА.info

0
0