20 жовт. 2014 08:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Спорт
0

36

0

Вінничанин переміг у змаганнях ветеранів зі спортивної ходьби

Вінничанин переміг у змаганнях ветеранів зі спортивної ходьби

 Це вже його третій старт на змаганнях на Прикарпатті і третя перемога


Вінничанин переміг у змаганнях ветеранів зі спортивної ходьби

Петро Гарник з Вінничини став переможцем на дистанції 3 км зі спортивної ходьби серед ветеранів на чемпіонаті України, який триває в Івано-Франківську.

Для Петра Гарника це вже третій старт на змаганнях на Прикарпатті і третя перемога. Наразі чоловік працює тренером і привіз на чемпіонат України шістьох своїх вихованців, які також показали високі результати.

Петро показав час 13'04, випередивши найближчого переслідувача львів'янина Віктора Шеремета на 2 хвилини 55 секунд. Бронзу на цій дистанції завоював найстарший учасник змагань - 76-річний Олег Хащевський з Молдови, який пройшов трасу за 20'01.

У змаганнях жінок-ветеранів на дистанції 3 км виступала лише одна спортсменка - Тетяна Кривохижа з Сум. За словами атлетки, вона не розчарована тим, що сьогодній їй не знайшлось конкуренток і сподівається, що вже найближчим часом її прикладу послідують й інші жінки. "Було не дуже важко, адже я звикла ходити і 5 км, і 10. Пройшла в нормальному темпі, посіла своє місце, якому я наразі відповідаю", - наголосила атлетка.

sport.if.ua


0
0