27 лип. 2011 15:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Події
0

61

0

Вінничанин поплатився за привласнення пакунку з наркотиками

Вінничанин поплатився за привласнення пакунку з наркотиками

Наприкінці червня затриманий їздив на рибалку в с. Носківці Жмеринського району, де біля річки випадково знайшов чорний поліетиленовий пакет


Вінничанин поплатився за привласнення пакунку з наркотиками

Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків лінійного відділу на станції Жмеринка під час відпрацювання електропоїзду «Жмеринка-Вапнярка» в тамбурі одного з вагонів знайшли у жителя м.Жмеринка пакунок з коноплею, який чоловік знайшов та привласнив.

Про це повідомляє прес-служба транспортної міліції.

В тамбурі одного з вагонів електропоїзду «Жмеринка-Вапнярка» міліція побачила чоловіка, який стояв і курив. Правоохоронці зробили йому зауваження щодо куріння в громадському місці і запропонували пред’явити документи. З огляду на те, що документів у чоловіка не виявилось, працівники міліції з дозволу затриманого та в присутності понятих провели його особистий огляд.

В кишені штанів затриманого було виявлено прозорий поліетиленовий пакет з сухою подрібненою речовиною рослинного походження, яка за зовнішнім виглядом та запахом нагадувала сухі подрібнені рослини коноплі.

Затриманий пояснив правоохоронцям, що виявлена у нього речовина є коноплею, після чого був доставлений до чергової частини лінійного відділу на ст. Жмеринка для подальшого з’ясування обставин.

В черговій частині виявилось, що затриманим є 54-річний безробітний мешканець м. Жмеринка. Він розповів, що наприкінці червня поточного року він їздив на рибалку в с. Носківці Жмеринського району, де біля річки випадково знайшов чорний поліетиленовий пакет. З цікавості він зазирнув всередину цього пакета та побачив там порожню пляшку від пива і невеличкий прозорий поліетиленовий пакетик з подрібненими сухими рослинами, які своїм запахом нагадували коноплю.

Чоловік зізнався, що раніше вживав марихуану, тому й знав яка вона на вигляд та запах. Знайдений наркотик рибалка вирішив привласнити собі і за нагоди трохи покурити. Тож, поклавши пакетик у кишеню штанів, він забув про нього, аж поки його не затримали правоохоронці.

За фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів без мети збуту», адже згідно висновку експерта вилучена речовина дійсно є наркотичним засобом (канабісом), обіг якого заборонено законом.

ВИННИЦА.info


0
0