10 серп. 2018 10:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

85

0

Вінничанин у польському серіалі зіграв наркобарона. Відео

Вінничанин у польському серіалі зіграв наркобарона. Відео

В серіалі Роман грає українську мафію на території Польщі, але спілкується російською


Вінничанин у польському серіалі зіграв наркобарона. Відео

Вінничанин Роман Заданюк кілька років тому переїхав жити та працювати до Польщі. Роман – модель та актор. Нещодавно він зіграв у серіалі «Малановський і партнери» роль наркобарона, який орудував у польському місті.

«Місцеві детективи його пов'язали на гарячому та ще й розкрили вбивство яке було ним організовано», - розкрив сюжет Вiнниця.info Роман.

Заданюк також розповів, що він зіграв повноцінний епізод в 654 серії.

«Потрапив туди звичайною «кастинговою дорогою». Прийшов на кастинг, отримав «в зуби» текст та сцени. Через 10 хвилин почалися проби. Якого характеру роль, дізнався ще підчас телефонної розмови з менеджером із Starsimpresariat. Щиро кажучи, не дуже був ради тій ролі. Бо знову запропонували грати паскудну людину», - продовжує він.

В польському кіно українець завжди асоціюється з бандитом, злодієм, негативним персонажем.

«І жінки - як не наркоманка то проститутки. Так само з польськомовними акторами в Голівуді. Там вони як не терористи, то грабіжники. Проте, в кінцевому результаті я погодився. І через кілька днів отримав дзвінок з інфою, що мене підтвердили на роль. Чи боюсь, що амплуа наркобарона приклеїться? Ні, не боюсь. Бо в Польщі і так україномовні автоматично отримають негативні ролі в кіно. Особливо при нинішній політиці», - зітхає.

В серіалі Роман грає українську мафію на території Польщі, але спілкується російською.

«Чому? Мабуть стереотип сприйняття нас як російськомовних ще з часів соціалістичної системи. Хоча може теж грає роль і те, що без погляду на політичний стан між Росією та Україною. Багато українців у Польщі ще розмовляє російською», - констатує Роман Заданюк.

Вінничанин у польському серіалі зіграв наркобарона. Відео

Вінничанин у польському серіалі зіграв наркобарона. Відео - фото 2

Вiнниця.info

title

title