19 лип. 2011 15:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Події
0

43

0

Вінничанин «в дурмані» зарізав свого старенького батька

Вінничанин «в дурмані» зарізав свого старенького батька

В Калиновському районі Вінницької області 57-річний чоловік наніс численні удари ножем своєму 84-річному батьку, внаслідок чого пенсіонер помер.


Вінничанин «в дурмані» зарізав свого старенького батька

В Калиновському районі Вінницької області 57-річний чоловік наніс численні удари ножем своєму 84-річному батьку, внаслідок чого пенсіонер помер.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області.

Днями до чергової частини Калинівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл району про те, що до нього близько п’ятої години ранку прийшов сусід та повідомив, що натворив біди. Через хвилювання чоловік нічого не міг пояснити, його одяг та руки були у крові. Аби з’ясувати, що сталось, сусід пішов з схвильованим гостем до нього додому та побачив жахливу картину. В одній з кімнат будинку на ліжку лежав мертвим 84-річний господар будинку. Не зволікаючи, сусід одразу зателефонував до міліції та лікарні.

Як розповів начальник Калинівського райвідділу міліції Петро Скічко, за кілька хвилин на місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду на тілі загиблого працівники міліції виявили численні колото-різані рани в області обличчя, шиї та серця. Поряд з загиблим знаходився його син, одяг якого був у крові. Отже сумнівів у працівників міліції, щодо особи, яка могла б вчинити злочин не було. До того ж підозрюваний і не заперечував своєї вини.

Зі слів затриманого, напередодні трагедії його батько повернувся з лікарні, де проходив лікування у кардіологічному відділенні. Близько 23.00 між літнім чоловіком та його сином, який знаходився в нетверезому стані, виникла суперечка. Батько звинуватив сина, що той взяв у нього гроші. З’ясувавши стосунки, чоловіки заспокоїлись, помирились та пішли спати. Вночі, перебуваючи під дією алкоголю, синові привиділося, що він бере участь у бойових діях, та його хочуть взяти у полон. Чоловік взяв ножа та почав відбиватися від «нападників». (Замолоду 57-річний чоловік проходив службу в «гарячих точках»). Зайшовши в батькову кімнату, син почав наносити йому ножові удари. Коли нападник увімкнув в кімнаті світло, то зрозумів що накоїв, але запізно. Пенсіонер був без ознак життя. Після цього чоловік побіг до сусідів викликати міліцію.

В діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст.115 КК України «Умисне вбивство».

Зараз підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання та очікує на проведення психіатричної експертизи.

ВИННИЦА.info


0
0