11 верес. 2014 12:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

26

0

Вінничанин забив до смерті свою дружину, сусідам сказав що сама померла

Вінничанин забив до смерті свою дружину, сусідам сказав що сама померла

За підозрою у скоєнні умисного вбивства затримано чоловіка, йому загрожує до 15 років ув’язнення

 


Вінничанин забив до смерті свою дружину, сусідам сказав що сама померла

В одному з сіл Тульчинського району 58-річний чоловік дерев’яним топорищем забив на смерть свою дружину. Аби залишитися не покараним, приховав сліди злочину, і розповів сусідам про раптову смерть жінки. Побачивши на тілі небіжчиці численні синці, сусіди негайно викликали міліцію.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Як розповів начальник Тульчинського райвідділу міліції Василь Костишин, до міліції зателефонував житель одного з сіл району та повідомив про смерть своєї односельці. Також заявник розповів, що у сусідів виникли підозри щодо раптової смерті жінки, оскільки на її тілі є численні синці.

Аби з’ясувати, що сталося насправді, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група міліції та експерти-криміналісти. Оглянувши тіло померлої, було встановлено, що перед смертю жінку хтось побив. Щоб встановити чи стало це причиною смерті, тіло небіжчиці направили на розтин. Факт побиття її чоловік заперечував, розповів, що напередодні трагедії вони з дружиною повечеряли, трошки випили горілки, а потім жінка почала прибирати зі столу, а він пішов спати. Коли вночі прокинувся – побачив дружину на підлозі без ознак життя.

Поки працівники міліції опитували чоловіка та односельців, оглядали місце події, судовий медик встановив причину смерті жінки – множинні переломи ребер з обох боків та масивний крововилив в легені. Отже, смерть жінки була насильницькою.

Замучений докорами сумління, у побитті жінки зізнався її чоловік. Він розповів слідчим, що насправді відбувалося того вечора у його будинку. Коли під час вечері у подружжя закінчилась пляшка з горілкою, вони почали сваритися, хто піде за другою. Слово за словом і у хід пішли кулаки, а потім … топорище, яким чоловік наносив удари по голові та тулубу жінки. Вони для неї виявилися смертельними. Зрозумівши, що накоїв, чоловік вирішив приховати сліди злочину – змив кров, переодягнувся та ранком пішов до сусідів, сказати, що вночі його дружина раптово померла.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Проводиться розслідування.

ВИННИЦА.info

 

 


0
0