23 верес. 2014 12:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

36

0

Вінничанка принесла міліціонерам гранату та набої до автомата

Вінничанка принесла міліціонерам гранату та набої до автомата

За наявною інформацією ці боєприпаси потрапили до нашого регіону із зони проведення АТО


Вінничанка принесла міліціонерам гранату та набої до автомата

Внаслідок успішно проведених оперативно-профілактичних заходів відділом внутрішньої безпеки та працівниками обласного управління міліції Вінниччини, мешканка одного з районних центрів області добровільно здала правоохоронцям гранату та більше 200 набоїв до бойової автоматичної зброї, в тому числі бронебійно-запальної дії.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За наявною інформацією ці боєприпаси потрапили до нашого регіону із зони проведення АТО. Правоохоронцям вдалося попередити потрапляння боєприпасів до рук зловмисників.

Пріоритетним завданням органів внутрішніх справ являється недопущення та виявлення фактів нелегального потрапляння на мирні території України вогнепальної зброї, вибухових пристроїв та боєприпасів із зони проведення АТО на сході країни. Проведення заходів у даному напрямку триває постійно.

Статтею 263 Кримінального Кодексу України за носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без відповідного дозволу передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Разом з тим, особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняється від кримінальної відповідальності.

ВИННИЦА.info


0
0