3 верес. 2018 18:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

226

0

Вінничанка, яка важила 120 кілограмів, схудла вдвічі за рік. Фото і відео

Вінничанка, яка важила 120 кілограмів, схудла вдвічі за рік. Фото і відео

Вінничанка стала учасницею телевізійного шоу. За рік дівчина, яка важила 120 кілограмів схудла вдвічі. Фото і відео


Вінничанка, яка важила 120 кілограмів, схудла вдвічі за рік. Фото і відео

 31 серпня на СТБ стартувало шоу «Цієї миті рік тому» з Дашею Трегубовою. Герої приходять до студії, щоб розповісти про свої заповітні мрії та обіцяють втілити їх в життя потягом року. Однією з учасниць першого випуску стала Соня Семенюк з міста Гайсина Вінницької області. За рік наполегливої роботи над собою, дівчина шокувала всіх своїм перевтіленням. Їй вдалось скинути половину своєї ваги - 60 кг.

Про це Вiнниця.info повідомляє прес-служба телеканалу «СТБ».

Рік тому вага Соні Семенюк була 120 кг.

«Я почала поправлятись після 15 років. Вступила до медичного коледжу, почалося нерегулярне харчування... Після пар наїдалася і лягала спати. Але тоді ще моя вага була 70 кг, а в кінці першого курсу - вже 80 кг. І так з кожним роком я набирала все більше і більше», - зізнається дівчина.

Соня працює медсестрою в Гайсині і винаймає там квартиру. Мама дівчини померла, коли Соня була ще зовсім маленькою, а батько живе окремо.

«Хлопець кинув мене десь місяць тому після року стосунків. Познайомилися з ним в інтернеті. Він шукав нові знайомства і, можливо, дівчину. Я йому написала. Так ми спілкувались і почали зустрічатися. Він служив, приходив до мене, коли з'являлася можливість. Готувала йому різну смакоту, намагалася догодити, розраховувала на щось серйозне. Далі - закінчилася його служба і він поїхав. Не брав слухавку, не дзвонив, просто зник», - розповідала Соня Семенюк рік тому.

Вінничанка, яка важила 120 кілограмів, схудла вдвічі за рік. Фото і відео 

На проект Соня прийшла з метою схуднути і, нарешті, надіти маленьке чорне плаття розміру «S», про яке вона так мріє. Раніше дівчина зовсім не займалася спортом і на ній ледь сходився костюм медсестри. Крім того, на шляху до схуднення була велика проблема – улюблена страва. Соня просто обожнює шаурму!

«Можу їсти її на сніданок, обід і вечерю!» - зазначає Соня.

Однак після публічної обіцянки в студії «Цієї миті рік тому» дівчина переглянула своє ставлення до шкідливої їжі і способу життя. Від своєї улюбленої шаурми Соня не відмовилася, а лише замінила шкідливі компоненти на корисні. Замість майонезу почала додавати в лаваш йогурт, замість жирного м'яса - відварену курячу грудку, а замість маринованих овочів - свіжі.

Крім того, в житті дівчини з'явилися регулярні тренування. Спочатку вона займалася 3 рази в тиждень, а останні місяці - ще більше збільшила кількість занять.

Побачивши Соню через рік, її було складно впізнати! Дівчина з'явилася в своєму бажаному чорному маленькому плаття, підкоривши красою і стрункістю. Зараз вага героїні 60 кг.

Вінничанка, яка важила 120 кілограмів, схудла вдвічі за рік. Фото і відео - фото 2 Вінничанка, яка важила 120 кілограмів, схудла вдвічі за рік. Фото і відео - фото 3

Вінничанка, яка важила 120 кілограмів, схудла вдвічі за рік. Фото і відео - фото 4 

Вінничанка, яка важила 120 кілограмів, схудла вдвічі за рік. Фото і відео - фото 5 

Вiнниця.info, фото і відео надані прес-службою телеканалу «СТБ»

title