22 жовт. 2014 10:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

47

0

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові

Інна Харитинич отримала приз за торт «Шоколадно-смородиновий геній»


Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові

 На Святі Шоколаду, яке проходило у Львові 17 – 19 жовтня, вінничанка Інна Харитинич зайняла друге місце у Чемпіонаті кондитерів-аматорів.

Сонячна і доволі тепла погода дозволила частину Свята розташувати на вулиці, щоб відвідувачі змогли безперешкодно спробувати всі смаколики. Свято щороку збирає десятки тисяч любителів шоколаду з усієї України. В цьому році їх було більше двадцяти тисяч за три дні.

Майстер-класи від відомих шоколатьє та шеф-кухарів, дитячий майданчик з карамельними дегустаціями, шоколадний стіл довжиною 5 метрів, на якому все було виготовлено із шоколаду, десерти з використанням сусального (дозволеного для вживання)золота та каменю Swarovski безперечно запам’ятається надовго.

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові - фото 2 

У всіх була можливість отримати кожної години призи в лотереї квитків. Відомі українські виробники та приватні шоколадні майстерні презентували свої вироби, які спеціально підготували до найбажанішого свята багатьох «шокоголіків». Шоколадні плитки і гарячий шоколад, білий, молочний, чорний, з добавками та без, в складі десертів та окремо… Всіх різновидів і не перерахувати.

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові - фото 3 

 В рамках свята відбувся третій Чемпіонат кондитерів-аматорів, на якому потрібно було представити страву, в складі якої обов’язково мав бути шоколад. В цьому конкурсі взяла участь також і вінничанка Інна Харитинич. Серед дев’яти учасниці вона здобула друге призове місце із тортом «Шоколадно-смородиновий геній» та отримала приз від представника Braun.

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові - фото 4

Шоколад для Інни - один з улюблених інгредієнтів, тому вирішила використати максимально в торті. В поєднанні із кислинкою смородини шоколад розкриває свої смаки. До речі на один торт було використано більше кілограма цього піднімача настрою. Маючи певний багаж знань від всесвітньо відомих кондитерів та власних навичок, Інна поєднала все в торті.

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові - фото 5 

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові - фото 6

Перше місце на конкурсі завоювала львів’янка Наталія Арєф’єва із шоколадно-горіховим тортом. Вона крім призу від Braun, отримала сертифікат на відвідування майстер – класу в провідному ресторані Льовова.

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові - фото 7

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові - фото 8

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові - фото 9

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові - фото 10

Вінничанка зайняла друге місце на Святі шоколаду у Львові - фото 11

ВИННИЦА.info


0
0