3 груд. 2015 09:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

96

0

Вінниччина попрощалася з молодим солдатом, що загинув в аварії

Вінниччина попрощалася з молодим солдатом, що загинув в аварії

 Вінницького солдата, що загинув у ДТП поховали під 


Вінниччина попрощалася з молодим солдатом, що загинув в аварії

 25 листопада біля м. Дзержинськ Донецької області загинув солдат з Вінниччини. Станіслав Ліневський потрапив у ДТП. 28-річного чоловіка поховали у Мурафі Шаргородського району.

Про це інформує прес-служба Шаргородської РДА.

Щоб провести захисника в останню путь, гроші збирали всім селом.

«Багатодітна родина Ліневських – малозабезпечена і батьки-пенсіонери,- каже сільський голова Сергій Партека. - Станіслав мешкав разом з ними, був ще неодружений, тихий, спокійний, працьовитий хлопець. В липні минулого року призвали його до війська. Він один із 33 наших односельців, котрі були мобілізовані за останні півтори роки і знаходились в зоні АТО. Половина з них вже повернулись до рідних домівок, інша частина – ще у війську. Кожного проводжаємо на армійську службу всім селом  та і потім громада опікується своїми синами. Допомагаємо їм харчами, коштами для придбання всього, що необхідно їм там на передовій. Не очікували ми такої сумної звістки саме тепер, коли бої затихли на сході країни».

Вранці 28 листопада труну з тілом солдата привезли до рідної хати. Прощання з бійцем 17 батальйону 57 окремої мотопіхотної бригади Станіславом Ліневським відбувалось в сільському будинку культури.

Прапори з чорними стрічками, почесний караул із військовослужбовців, море білих хризантем і червоних гвоздик, безкінечні сльози матері загиблого хлопця, остання ласка сестри, яка не переставала гладити голівку братика, журба батька, двох братів Станіслава. Коли похоронна процесія рушила до цвинтаря, заплакало небо рясним-рясним дощем.

Вінниччина попрощалася з молодим солдатом, що загинув в аварії

Вінниччина попрощалася з молодим солдатом, що загинув в аварії - фото 2

Вінниччина попрощалася з молодим солдатом, що загинув в аварії - фото 3

Вінниччина попрощалася з молодим солдатом, що загинув в аварії - фото 4

Вінниччина попрощалася з молодим солдатом, що загинув в аварії - фото 5

ВИННИЦА.info