15 квіт. 2015 17:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

72

0

Вінниччина стане полігоном для Міжнародних велогонок

Вінниччина стане полігоном для Міжнародних велогонок

 На Вінниччині проходитимуть Міжнародні змагання з велоспорту


Вінниччина стане полігоном для Міжнародних велогонок

 З 5 по 7 червня на Вінниччині проходитимуть Міжнародні змагання з велоспорту «Гран-прі Вінниця» та «Гран-прі ІСД»

Про це 15 квітня начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Сергій Чернявський. Інформує прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

На старт міжнародних змагань вийдуть понад 18 команд, в яких виступатимуть велогонщики з восьми країн світу – Румунії, Молдови, Чехії, Угорщини, Білорусії, Казахстану, Польщі та України.

«5 червня стартуватиме гонка-крітеріум у рамках чемпіонату України, а саме кільцева гонка з проміжними фінішами. 6 червня пройде групова шосейна велогонка на 141 км, другої категорії UCI «Гран-прі Вінниці» та 7 червня – групова шосейна велогонка на 150 км другої категорії UCI «Гран-прі ІСД». Кількість учасників орієнтовно становитиме 140-160 осіб», - зазначив посадовець.

Окрім основного змагання, проходитимуть розважальні програмні змагання серед дітей, велогонки серед любителів, ветеранів велоспорту та журналістів. Заплановані виступи майстрів велотріалу, виставки ретро-велосипедів веломобілів, ярмарки спортивних товарів і сувенірів, шоу вело-винаходів, тощо.

ВИННИЦА.info