14 серп. 2018 09:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

46

0

Вінницька футбольна команда «Нива» приймає хмельницьку ФК «Поділля»

Вінницька футбольна команда «Нива» приймає хмельницьку ФК «Поділля»

 «Нива» приймає хмельницьке «Поділля»


Вінницька футбольна команда «Нива» приймає хмельницьку ФК «Поділля»

18 серпня, вінницька «Нива» приймає хмельницьке «Поділля». Матч п’ятого туру чемпіонату України з футболу (друга ліга) відбудеться на Центральному міському стадіоні.

Про це повідомляє прес-служба СФК «Нива».

Початок матчу о 17 годині.

У попередньому турі нивівці в гостях переграли «Полісся» (Житомир) – 2:0. За це наставника нашої команди Дениса Колчіна Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу визнало найкращим тренером четвертого туру у другій лізі. Тим часом «Поділля» вдома розійшлося миром із «Чайкою» (Петропавлівська Борщаговка, Київська область) – 0:0.

Учасники класичного подільського дербі є сусідами по турнірній таблиці. В активі «Ниви» і «Поділля» по 5 очок, але у нашої команди кращою є різниця забитих і пропущених м’ячів. Тому колектив Василя Вовка і Дениса Колчіна посідає 5-й рядок турнірної таблиці (із 10-и команд групи «А») , а хмельничани – 6-й. Але це, зрозуміло, недостатньо для нивівців, перед якими, як і раніше, стоїть завдання виходу до першої ліги. Бо цього року з кожної із двох груп другої ліги підвищуються в класі лише по одній команді. А колективи, що посіли другі місця, гратимуть перехідні матчі із передостанніми клубами першої ліги.

Нагадаємо, 12 серпня у м. Новоград-Волинський відбувся матч 4-го туру Другої ліги України. Вінницька футбольна команда «Нива» перемогла житомирський ФК «Полісся» з рахунком 0:2.

 

Вінницька футбольна команда «Нива» приймає хмельницьку ФК «Поділля»

 

Вінницька футбольна команда «Нива» приймає хмельницьку ФК «Поділля» - фото 2

 

Вінницька футбольна команда «Нива» приймає хмельницьку ФК «Поділля» - фото 3

 

Вінницька футбольна команда «Нива» приймає хмельницьку ФК «Поділля» - фото 4

Вінницька футбольна команда «Нива» приймає хмельницьку ФК «Поділля» - фото 5 

 

Вiнниця.info