16 черв. 2011 16:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Влада
0

47

0

Вінницька медицина потрапила під контроль Януковича

Вінницька медицина потрапила під контроль Януковича

Президент пообіцяв особисто контролювати хід реформування системи охорони здоров'я у Вінницькій області


Вінницька медицина потрапила під контроль Януковича

Президент Віктор Янукович пообіцяв особисто контролювати хід реалізації пілотного проекту з реформування медицини у Вінницькій області. Про це він сказав у ході відвідування Черепашинецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини (Калинівський район, Вінницька область)

За його словами, у Вінницькій області спостерігається найгірша ситуація в медицині де понад 900 медичних установ розташовані у сільській місцевості, тому вона обрана одним з регіонів для проведення цього експерименту.

"А система охорони здоров'я в нас найгірша на селі. Тому ми вирішили починати вирішувати це питання там, де гірше", - сказав Президент.

Янукович при цьому вважає успішним початок реформування системи охорони здоров'я.

"Те, що реформа почалася, - добре. Медицина потребує серйозних змін - ця сфера сьогодні має серйозні проблеми, які потрібно вирішувати... За 5 місяців ми вже поліпшили якість медичних послуг на первинному рівні. На чотирьох регіонах України зараз опрацьовується ця модель, у тому числі у Вінницькій області", - сказав Янукович.

Він підкреслив, що влада буде робити все для того, щоб медичні послуги були якомога якіснішими, разом з тим закликавши чиновників на місцях роз'ясняти людям суть реформи.

ВИННИЦА.info


0
0