25 груд. 2014 16:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

53

0

Вінницька міліція цілодобово полює за підпільними гральними закладами

Вінницька міліція цілодобово полює за підпільними гральними закладами

Вінничан закликають не стояти осторонь процесу викорінення грального бізнесу


Вінницька міліція цілодобово полює за підпільними гральними закладами

На виконання доручення Міністра внутрішніх справ України Арсена Аваковащодо повної ліквідації закладів грального бізнесу, а також закладів, які маскують свою незаконну діяльність під реалізацію та проведення державних лотерей, Управлінням державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Вінницькій області вжито комплекс заходів щодо повної ліквідації грального бізнесу.

Про це повідомляє секто зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Як розповів начальник УДСБЕЗ Вінницької області Станіслав Маклаков, за час проведення заходів із протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу оперативниками було припинено діяльність 21 гральногозакладу на території області.

Загалом під час проведення санкціонованих обшуків міліціонери вилучили 153 одиниці грального обладнання, серед яких 65 гральних автоматів, 28 системних блоків, 36 моніторів, 14 терміналів та 10 сканерів.

Правоохоронці закликають громадян не стояти осторонь процесу викорінення грального бізнесу і просять повідомляти про всі факти діяльності гральних закладів на території міста та області за телефонами 59-34-20, 59-34-18 або 102.

ВИННИЦА.info


0
0