16 квіт. 2014 17:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

49

0

Вінницька міськрада виділила грошову допомогу 4 родинам громадян, які постраждали на Майдані

Вінницька міськрада виділила грошову допомогу 4 родинам громадян, які постраждали на Майдані

Прийом заяв на отримання допомоги триває


Вінницька міськрада виділила грошову допомогу 4 родинам громадян, які постраждали на Майдані

В лютому Вінницька міська влада прийняла рішення про надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих та поранених вінничан у протистояннях на столичному Євромайдані. За отриманням цієї допомоги до міської ради вже звернулося шестеро городян, які отримали поранення у сутичках під час недавніх трагічних подій у Києві. Прийом заяв триває.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

27 лютого депутати Вінницької міської ради ухвалили рішення про надання разової матеріальної допомоги родинам загиблих та постраждалих вінничан під час подій на київському Євромайдані. Серед Героїв Небесної сотні, які загинули на Майдані, - 33-річний вінничанин Максим Шимко. Відповідно до рішення міськради, сім’ї загиблого з міського бюджету вже виділено 100 тисяч гривень.

До цього часу подаються і заяви від постраждалих на Євромайдані у Києві. Їм, відповідно до місцевої ініціативи, для лікування та реабілітації передбачено разову допомогу в сумі 25 тисяч гривень. За даними департаменту соціальної політики, на сьогоднішній день на отримання коштів подали документи шестеро вінничан. Чотирьом допомогу вже призначено, і двоє з них вже отримали кошти. Одна заява наразі знаходиться на розгляді, а по ще одній – поки що не надано повний пакет документів.

Порядок отримання матеріальної допомоги є досить простим. «Постраждалий має особисто подати заяву на ім’я секретаря міської ради Сергія Моргунова. В разі, якщо людина не в змозі пересуватися, - заяву подає хтось з найближчих родичів. До заяви додається довідка з медичного закладу про контузію, поранення або травму, копія паспорту, ідентифікаційного коду та реквізити соціального рахунку з банку, куди саме будуть перераховуватися кошти», - розповідає директор департаменту соціальної політики міської ради Лариса Попова.

ВИННИЦА.info


0
0