8 листоп. 2017 15:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

68

0

Вінницька облрада підготувала проекти кадрових змін - визначено керівників 6 комунальних закладів

Вінницька облрада підготувала проекти кадрових змін - визначено керівників 6 комунальних закладів

 Постійні комісії Вінницької обласної ради та конкурсна комісія визначили кандидатів на посади керівників в комунальні заклади Вінницької області


Вінницька облрада підготувала проекти кадрових змін - визначено керівників 6 комунальних закладів

 Постійні комісії Вінницької обласної ради та конкурсна комісія визначили кандидатів на посади керівників в комунальні заклади Вінницької області. Підготовлені проекти рішень виставлять на голосування під час сесії, якою затвердять на посаді керівників.

Проекти рішень опубліковані на сайті Вінницької обласної ради.

Відповідно до документів, планують призначити:

на посаду начальника комунального підприємства «Вінницьке обласне об’єднане бюро технічної інвентаризації» - Обертас Оксану Вікторівну, шляхом укладення з нею контракту терміном на 3 роки.

на посаду начальника комунального підприємства «Могилів - Подільське міжрайонне бюро технічної інвентаризації - Гнатюка Олександра Павловича», шляхом укладення з ним контракту терміном на З роки.

на посаду директора комунального підприємства «Антопільське» - Бовсунівського Олега Петровича, шляхом укладення з ним контракту терміном на 1 рік.

на посаду директора комунальної установи «Авторемонтна база закладів охорони здоров’я» - Вічковського Вадима В’ячеславовича, шляхом укладення з ним контракту терміном на 3 роки.

на посаду головного лікаря комунального закладу «Вінницька обласна психоневрологічна лікарня ім. акад. О. І. Ющенка» - Кучерук Софію Олегівну, шляхом укладення з нею контракту терміном на З роки.

на посаду начальника комунального закладу «Вінницький регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» - Лукавого Дмитра Миколайовича.

Нагадаємо, 19 травня під час позачергової сесії Вінницької обласної ради депутати проголосували за переукладення контрактів з 23-ма головними лікарями регіону. Не підтримали лише перепризначення керівника Психоневрологічної лікарні ім. Ющенка В.Клочка – його звільнили з посади. Пізніше голова облради назначив В. Клочка виконуючим обов’язки головного лікаря, він повинен був працювати на посаді до призначення керівника закладу.

Вінниця.info