26 груд. 2017 15:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

61

0

Вінницька ОДА визнала 4 іномарки з Німеччини гуманітарною допомогою

Вінницька ОДА визнала 4 іномарки з Німеччини гуманітарною допомогою

 Валерій Коровій підписав розпорядження про визнання автомобілів гуманітарною допомогою


Вінницька ОДА визнала 4 іномарки з Німеччини гуманітарною допомогою

 Голова Вінницької ОДА Валерій Коровій підписав розпорядження про визнання автомобілів гуманітарною допомогою. Легкові автомобілі з Німеччини і отримали 4 жителів області. Серед транспортних власників Chevrolet Orlando 2011 року випуску, Volkswagen Touareg 2012 року, Mercedes-Benz E-200 2010 року і AUDI A4 2009 року випуску.

Розпорядження опубліковано на сайті облдержадміністрації.

Так новим власником Chevrolet Orlando став Вознюк Юрій Васильович.

Червинська Пелагія Трохимівна отримала від «донора» Volkswagen Touareg. Жінка очолює Жмеринський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

Каправий Микола Степанович отримав Mercedes-Benz E-200. З відкритих джерел відомо, що чоловік є керівником приватного підприємства Компанія «Україна». У 2012 році був уповноваженою особою від «Партії регіонів» в одномандатному виборчому окрузі.

Свирида Розалія Йосипівна стала власницею AUDI A4.

Зазначимо, що люди з інвалідністю мають право на забезпечення спецавтотранспортом на пільгових умовах. В 2016 році змінились правила набуття у власність авто – одним із способів отримання спецавтомобіля є гуманітарна допомога з-за кордону.

Вінниця.info