15 лип. 2015 10:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

56

0

Вінницька поліція штрафує за батути у невстановлених місцях

Вінницька поліція штрафує за батути у невстановлених місцях

 Атракціони перевіряються на наявність всієї необхідної документації


Вінницька поліція штрафує за батути у невстановлених місцях

 З початку літа у Вінниці складено шість протоколів щодо встановлення батутів у непризначених для цього місцях. Атракціони перевіряються на наявність всієї необхідної документації, яка, в тому числі, засвідчує надійність спорудження, адже питання безпеки дітей є дуже важливим.

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

У теплу пору року чимало батьків водять своїх дітлахів на атракціони, в тому числі й на батути. Тому власники таких атракціонів мають дбати про їхню якість, аби не наражати малюків на небезпеку. Підтвердженням відповідності батутів усім нормам є відповідні документи.

Щоб контролювати це питання у місті було офіційно визначено місця для розміщення пересувних цирків та атракціонів. Щодо батутів, то це – територія парку «Дружби народів», Центрального парку культури і відпочинку ім. М.Горького. А також – пляжі «Хімік», «Гонти», Європейська площа, Набережна «Рошен» та Центральний стадіон.

Але не всі власники дотримуються правил і встановлюють свої батути на відведених територіях.

«З початку літа працівники Муніципальної поліції склали шість протоколів щодо встановлення батутів у непередбачених для цього місцях, наприклад, атракціон по вулиці Квятека,10 (біля ЗОШ №35), вул. Червоноармійська,25, вул. Тимощука. Перед складанням адміністративних протоколів, власників батутів офіційно попереджають, про їх незаконне  розміщення. А у разі не вжиття заходів, щодо їх демонтажу складається адміністративний протокол», – каже начальник КП ВМР «Муніципальна поліція» Василь Гайовик.

Власники батутів, на яких складено протоколи, мають сплатити штраф від 340 до 1360 гривень та демонтувати самовільно встановлені атракціони.

ВИННИЦА.info