17 верес. 2015 17:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

123

0

Вінницька школа №25 стане найтеплішою у місті

Вінницька школа №25 стане найтеплішою у місті

 У Вінниці утеплюють школи


Вінницька школа №25 стане найтеплішою у місті

 У Вінниці тривають роботи по утепленні фасаду школи №25 по вулиці Келецькій,89. Раніше тут вже було замінено всі вікна на енергозберігаючі, відремонтовано та утеплено дах. Тож після утеплення ця школа буде першою, де виконано весь комплекс заходів для підвищення енергоефективності приміщення.

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Наприкінці серпня у ЗОШ № 25 розпочалася реконструкція фасаду. Його загальна площа – 3750 м2, наразі зроблено 400 м2. Спочатку робітники укладають шар мінеральної вати товщиною 10 сантиметрів, потім армування клеєм та нанесення декоративної штукатурки «Короїд». Роботи проводяться за рахунок державного та міського бюджету», – каже  заступник директора департаменту міського господарства Віталій Місецький.

Завдяки такому комплексному підходу до енергозбереження, в школі стане значно тепліше, а заклад зменшить витрати на опалення. Зміниться і зовнішній вигляд навчального закладу. З часом адміністрація школи планує продовжити оновлення і всередині школи.

Нагадаємо, що в школі №25 навчаються лише діти від 1 до 4 класу. В це приміщення у 2013 році після реорганізації «переїхали» початкові класи школи-гімназії №1.

ВИННИЦА.info