2 берез. 2015 17:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

75

0

Вінницька «Солідарність» змінила назву і прийняла 20 нових партійців

Вінницька «Солідарність» змінила назву і прийняла 20 нових партійців

 В партію долучатимуть молодь


Вінницька «Солідарність» змінила назву і прийняла 20 нових партійців

 27 лютого відбулася обласна конференція Вінницької територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Учасники з’їзду проголосували за зміну назви партії, підтвердили повноваження голови обласного осередку Вінниччини Івана Мельничука та прийняли у свої ряди 20 нових членів з усіх районів області.

Про це йдеться в повідомленні партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Участь у роботі конференції взяли народні депутати України Олексій Порошенко, Іван Мельничук, Іван Спориш та Юрій Македон.

Народний депутат Іван Мельничук, голова територіальної організації, підбив підсумки позачергових парламентських виборів 2014 року на Вінниччині та дав оцінку їхнім результатів.

«І хоча область показала один із найкращих результатів в країні, але сьогодні важливо працювати і долучати до нашої роботи більше молодих людей, які прагнуть змін в регіоні та країні» – зазначив Іван Мельничук.

Саме тому, за його словами, необхідно приділяти більше уваги розвитку районних осередків.

«Попереду нас усіх чекає дуже складна робота. Вся пропрезидентська команда сьогодні працює для того, аби вивести країну з вкрай складної ситуації. Надзвичайно важливо, що відбувається на фронті, але запорукою перемоги також є і надійний тил. Я абсолютно переконаний, що цей тил – це ми з вами. Тому маємо ефективно працювати та досягати економічних, політичних і військових перемог», – зазначив народний депутат Олексій Порошенко, звертаючись до учасників конференції.

ВИННИЦА.info