15 лип. 2011 11:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Місто
0

42

0

Вінницькі біг-борди стануть европейськими

Вінницькі біг-борди стануть европейськими

Виконавчий комітет Вінницької міської ради схвалив Концепцію розвитку зовнішньої реклами.


Вінницькі біг-борди стануть европейськими

Виконавчий комітет Вінницької міської ради схвалив Концепцію розвитку зовнішньої реклами.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Під час доповіді на засіданні міськвиконкому 14 липня директор департаменту архітектури, містобудування та кадастру Вінницької міської ради Максим Мартинюк повідомив, що цей документ формулює єдину міську політику у цій сфері, а також покликаний забезпечити у процесі розміщення рекламних засобів розумний баланс між комерційними інтересами та збереженням цілісності оточуючої забудови.

«Концепція на довгострокову перспективу визначає основні напрямки та принципи здійснення регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами та є базою для подальшої нормотворчої діяльності виконавчого комітету Вінницької міської ради у цій сфері», - сказав він.

М.Мартинюк зазначив, що документ спрямований на вирішення таких основних проблем, як надмірна концентрація та хаотичність розміщення рекламних засобів, неузгодженість між собою типів та форматів рекламоносіїв, їх застарілість, превалювання великоформатної зовнішньої реклами.

Для модернізації парку рекламних засобів буде встановлено адаптаційний період до трьох років, аби оператори ринку змогли привести конструкції у відповідність до нових вимог. Мер Вінниці Володимир Гройсман переконаний, що «модернізація рекламних конструкцій дозволить зробити місто більш привабливим та європейським, а їх кількість і типи будуть регулюватись для різних частин міста – у центрі рекламних конструкцій буде менше і за розмірами вони теж будуть більш компактними».

Нагадаємо, виконавчий комітет Вінницької міської ради планує затвердити Концепцією розвитку зовнішньої реклами та Правила її розміщення, які міська влада розробляє спільно з операторами зовнішньої реклами.

ВИННИЦА.info


0
0