9 листоп. 2015 09:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

47

0

Вінницькі бійці АТО підтримають матч України зі Словенією

Вінницькі бійці АТО підтримають матч України зі Словенією

 Матч зі Словенією побачать поранені бійці, які лікуються у Вінниці


Вінницькі бійці АТО підтримають матч України зі Словенією

 Обласна федерація футболу передала 45 безкоштовних квитків на матч плей-офф до Євро-2016 «Україна – Словенія» пацієнтам вінницького шпиталю.

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Матч відбудеться 14 листопада на «Арені Львів».

За словами голови Вінницької обласної федерації футболу Ігоря Гатаулліна, на матч зі Словенією подано аж 4 мільйони заявок – через Інтернет, каси, від колективних членів Федерації футболу України тощо.

– Така кількість бажаючих потрапити на гру свідчить про цікавість до футболу і патріотизм українського суспільства. Заявки подавали всі обласні федерації футболу, команди аматорів, ветеранські збірні, тренери ДЮСШ, пересічні вболівальники. Зрозуміло квитків на поєдинок в продажу вже немає, – підкреслив Ігор Гатауллін.

Вінницькій обласній федерації футболу виділили квитки на матч плей-офф національних збірних команд України та Словенії. 45 з них було вирішено передати у Вінницький військово-медичний центр Центрального регіону.

6 листопада Ігор Гатауллін і його заступник Ігор Павленко урочисто вручили квитки начальнику цього закладу, полковнику медичної служби Сергію Петруку. Керманичі обласної федерації футболу також передали до військового шпиталю комплект форми для команд з ігрових видів спорту, 6 футбольних м’ячів з гербом України і унікальну книгу-літопис українського футболу.

– Хлопці із зони АТО, які проходять у Вінниці реабілітацію, заслуговують на нашу величезну повагу і усіляку підтримку. Для них дуже важливими є й позитивні емоції. Вони зможуть їх отримати на матчі України зі Словенією. Причому у наших бійців на стадіоні будуть найкращі, найдорожчі місця – не за воротами чи збоку, а прямо по центру арени, – наголосив Ігор Гатауллін.

Сергій Петрук виявився палким любителем спорту. В молодості він займався волейболом, а зараз особливо цікавиться футболом. В кабінеті очільника військово-медичного центру Центрального регіону – ціла шафа з м’ячами і футболками з підписами відомих футболістів.

– Я зворушений і вдячний за подарунки. Знаю, який нині ажіотаж в Україні навколо матчу зі Словенією. Чимало палких вболівальників є і серед бійців, які проходять у нас реабілітацію, а також серед медперсоналу закладу, – розповів Сергій Петрук.

Як розподілятимуть квитки? Приблизно 50 % отримають працівники закладу, які побували в АТО, інші – бійці. При цьому, зрозуміло, будуть враховані медичні покази пацієнтів. До Львова делегацію медичного центру доставлять власним комфортабельним автобусом, як раз розрахованим на 48 місць. Окрім відвідин футбольного матчу, організують ще й екскурсію містом Лева.

– З перших днів антитерористичної операції персонал нашого закладу брав активну участь у її медичному забезпеченні. Практично всі наші співробітники, військовослужбовці – учасники АТО. Причому побували там не по одному разу. І зараз велика кількість наших офіцерів знаходиться на Сході України, – підкреслив Сергій Петрук.

Вінницькі бійці АТО підтримають матч України зі Словенією

Вінницькі бійці АТО підтримають матч України зі Словенією - фото 2

Вінницькі бійці АТО підтримають матч України зі Словенією - фото 3

Вінницькі бійці АТО підтримають матч України зі Словенією - фото 4

Вінницькі бійці АТО підтримають матч України зі Словенією - фото 5

ВИННИЦА.info