11 серп. 2011 16:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Події
0

76

0

Вінницькі ДАІшники упіймали п’яного водія, який збив жінку й втік

Вінницькі ДАІшники упіймали п’яного водія, який збив жінку й втік

Неподалік залізничного вокзалу Калинівки легковим автомобілем було збито жінку, водій не зупиняючись, втік з місця події та намагався зникнути в районі села Гущенці


Вінницькі ДАІшники упіймали п’яного водія, який збив жінку й втік

10 серпня близько 5 години ранку в місті Калинівка неподалік залізничного вокзалу легковим автомобілем було збито жінку, повідомляє прес-служба Державтоінспекції Вінниччини.

Водій на автомобілі, не зупиняючись, втік з місця події, залишивши жертву напризволяще. Перехожі викликали швидку допомогу і міліцію. Потерпілу з травмами було доправлено до Калинівської лікарні, а на місці автопригоди співробітники ДАІ виявили фрагменти розбитої фари та скла автомобіля.

Інформацій про автомобіль надходило чимало, але ні вказаний номер, ні колір авто не давали позитивного результату. Пошуки втікача зайняли б чимало часу, якби не інформація, яка зацікавила правоохоронців: автомобіль з характерними пошкодженнями було помічено по дорозі на село Гущенці.

Тієї ж миті оперативники направилися туди. У парковій зоні було знайдено покинуту «Таврію – Славуту», права фара та лобове скло якої були розбиті.

Власника машини знайшли за півгодини. Молодик 1991 року народження опиратися не став і зізнався у всьому, пояснивши, що злякався, тому не зупинився і утік. Обтяжуючою обставиною виявилося і те, що він перебував у нетверезому стані.

Автомобіль порушника поставлено на арешт-майданчик. За фактом ДТП проводиться слідство.

ВИННИЦА.info


0
0