16 жовт. 2015 13:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

92

0

Вінницькі футболісти «порвали» команду кіровоградців з рахунком 3:0

Вінницькі футболісти «порвали» команду кіровоградців з рахунком 3:0

 «Прем’єр-Нива» лідирує в ДЮФЛ


Вінницькі футболісти «порвали» команду кіровоградців з рахунком 3:0

 В Кіровограді відбувся черговий тур Дитячо-юнацької футбольної ліги України (перша ліга) серед 14-15-річних юнаків. Вінницька команда «Прем’єр-Нива» здолала тамтешній «Олімпік» з рахунком 3:0.

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Голевим дублем відзначився Роман Лісовик, а ще був один автогол.

Після цієї перемоги «Прем’єр-Нива» утрималася на першому місці в лізі серед 10 команд. За словами її тренера Юрія Козачука, вінничанам по силам зберегти лідерство до самого фінішу. Черговий тур «Прем’єр-Нива» 2001 р.н. проводить вдома 18 жовтня. Початок поєдинку на СК «Нива» о 14 годині.

Також у Кіровограді вінницька «Прем’єр-Нива» 2000 р.н. з рахунком 1:0 перемогла місцеву команду. Гол забив Артем Оніщук. Готує її тренер ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олександр Гайдаржі.

«Окрім автора Артема Оніщука, в складі нашої команди можна виділити центрального півзахисника Євгенія Топало (віддав гольову передачу і мав нагоди для взяття воріт), надійного центрального захисника Володимира Сушинця. А також, зрозуміло, капітана команди, центрального захисника Максима Мамедова, який зіграв надійно і вдало керував діями партнерів», – сказав тренер ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олександр Гайдаржі.

Наступний тур ДЮСШ «Прем’єр-Нива» 2000 р.н. проведе 18 жовтня, в неділю, у Вінниці. На СК «Нива» наша команда прийматиме суперника з Умані. Початок матчу о 12 годині.

«На сьогодні ми входимо до першої трійки в лізі і здавати позицій не збираємося», – додав Олександр Гайдаржі.

ВИННИЦА.info