22 лип. 2014 10:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

39

0

Вінницькі господарі у конкурсі можуть похвалитись своїми садибами

Вінницькі господарі у конкурсі можуть похвалитись своїми садибами

Стартував загальноміський конкурс «Зразкова садиба – 2014»


Вінницькі господарі у конкурсі можуть похвалитись своїми садибами

З 21 липня у Вінниці оголошується загальноміський конкурс «Зразкова садиба – 2014». Визначення кращих приватних будинків відбуватиметься у двох номінаціях – «Краща садиба мікрорайону» та «Краща садиба міста».

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Асоціація органів самоорганізації населення міста Вінниці розпочинає збір заявок на участь у загальноміському конкурсі серед будинків приватного сектору «Зразкова садиба – 2014». Подати заявку на участь у конкурсі може мешканець оселі особисто зателефонувавши на номер 59-51-84, або за його бажанням заявку може подати голова квартального комітету, у якому розташована садиба.

З 20 серпня комісія розпочне об’їзд та огляд садиб, а до 30 серпня на правобережжі та лівобережжі Вінниці буде обрано два основних переможця. До того у кожному квартальному комітеті також буде обрано кращу садибу мікрорайону.

Цей загальноміський конкурс у Вінниці проводиться вже сьомий рік поспіль. Конкурсна комісія, у склад якої входять представники Асоціації органів самоорганізації населення, департаменту комунального господарства та благоустрою, депутати міської ради визначатиме кращі садиби, які заслуговують на отримання звання «Зразкова». Участь у ньому можуть взяти усі мешканці приватного сектору, крім тих, чиї садиби стали переможцями у попередніх роках. Переможці отримають не лише пам’ятні інформаційні таблички, а й цінні подарунки, корисні у господарстві. Їх нагородження відбудеться в середині вересня, про остаточну дату буде оголошено попередньо.

Оцінку по номінації «Зразкова садиба» журі виставлятиме по критеріях, визначених Положенням про конкурс. При цьому враховуватиметься стан під’їзду до будинку (заасфальтований чи ні, або ж викладений тротуарною плиткою); стан прибудинкової території (ландшафтний дизайн, створений власними силами, впорядкований садок або город, облаштування квітників тощо); стан паркану (новий, відремонтований та пофарбований тощо). Також братиметься до уваги стан подвір’я та самого будинку. Окрім цього, господарі домоволодінь не повинні мати заборгованості за комунальні послуги та мати договір за вивезення твердих побутових відходів.

Довідки щодо участі у конкурсі та більш детальну інформацію можна отримати за телефоном: 59-51-84.

ВИННИЦА.info

 


0
0