28 берез. 2015 16:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

79

0

Вінницькі міліціонери діляться своїми «прийомчиками» з військовими

Вінницькі міліціонери діляться своїми «прийомчиками» з військовими

 Ініціативу військових щодо проведення таких навчань підтримав очільник міліції Вінниччини


Вінницькі міліціонери діляться своїми «прийомчиками» з військовими

28 березня на базі тренінгового центру УМВС працівники міліції розпочали навчання з військової підготовки для офіцерів і солдатів запасу вінницького об’єднаного міського військового комісаріату.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Ініціативу військових щодо проведення таких навчань підтримав очільник міліції Вінниччини Ігор Моренець. Сьогодні у міліцейському спортзалі відбулись навчання для командного складу першого загону оборони міського військового комісаріату.

Бійці запасу спільно з працівниками міліції з лютого місяця заступають у піші патрулі з охорони громадського порядку. Тож сьогодні відпрацьовували прийоми рукопашного бою та самозахисту від раптового нападу правопорушника, вдосконалювали вміння поводження з різними видами стрілецької зброї, відпрацьовували практичні навики стрільби в тирі.

За словами начальника УМВС Ігоря Моренця, міліція завжди готова йти назустріч і допомагати людям, які готові захищати країну, регіон, місто від зовнішнього ворога та правопорушників.

- Ми розуміємо, що бійцям, які охороняють громадській порядок в Вінниці та області, а в разі необхідності мають бути спроможними знешкоджувати диверсійні групи, потрібна постійна підготовка. Сьогодні викладачі міліцейського навчального центру відпрацьовували з ними тактичні прийоми зі зброєю під час наступу, оборони, захисту від озброєних нападників, - розповів Ігор Моренець. – Такі заняття проводитимуться і в подальшому.

Вінницькі міліціонери діляться своїми «прийомчиками» з військовими

Вінницькі міліціонери діляться своїми «прийомчиками» з військовими - фото 2

Вінницькі міліціонери діляться своїми «прийомчиками» з військовими - фото 3

Вінницькі міліціонери діляться своїми «прийомчиками» з військовими - фото 4

ВИННИЦА.info