31 берез. 2015 15:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

35

0

Вінницькі «могильники» отримали два мікроавтобуси

Вінницькі «могильники» отримали два мікроавтобуси

 У міській ритуальній службі Вінниці з’явилося два нових автомобіля


Вінницькі «могильники» отримали два мікроавтобуси

 Нещодавно транспортна база міського комбінату комунальних підприємств поповнилася двома новими автомобілями. Це мікроавтобуси марок Renault (Рено) та Peugeot (Пежо). Вінницька спеціалізована ритуальна служба є підрозділом КП «Комбінат комунальних підприємств». Працівники цієї структури займаються організацією поховань померлих, а також реалізують предмети ритуальної приналежності та надають ритуальні послуги.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

 «Ми працюємо цілодобово. У будь який час робітники служби виїздять за вказаною адресою. Вони надають всі необхідні послуги: транспортування, копання могил, обряд поховання, доставляємо ритуальні атрибути, організовуємо поминальні обіди. Постійно працюємо над вдосконаленням надання послуг, поповнюємо технічну базу. У цьому році наша транспортна база поповнилася двома автомобілями, які ми використовуємо в організації поховань», – каже головний інженер міського комбінату комунальних підприємств Валерій Іванчук.

Порівняно з приватними структурами у цій сфері  ціни на послуги у міській ритуальній службі дещо нижчі, що дозволяє замовляти послуги цієї структури людям з різним фінансовим станом.
Також працівники ритуальної служби оформляють резервні місця, установлюють пам’ятники, обслуговують міські кладовища згідно з вимогами благоустрою міста. За кошти підприємства впорядковуються окремі могили, які не доглядають родичі. По можливості – ремонтуються проїзні шляхи на кладовищах.

Довідка

Міська ритуальна служба розташована за адресою вулиця Анастасії Медвідь,2а, телефони для довідок: (097) 761-36-80, (093) 010-00-11, (0432) 67-33-79.

ВИННИЦА.info