27 серп. 2015 16:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

104

0

Вінницькі нацгвардійці отримали «бойовий прапор»

Вінницькі нацгвардійці отримали «бойовий прапор»

 Вінницькій військовій частині 3008 вручили «бойовий прапор»


Вінницькі нацгвардійці отримали «бойовий прапор»

 Командування національної гвардії України за гарну та віддану службу бійців під час бойових дій вручили вінницькій військовій частині 3008 «бойовий прапор».

На День Незалежності в столиці України прапор отримав командир військової частини 3008 Василь Чумак.

Для вінницьких військових отримати цей прапор є визначною подією, адже вони вірять що прапор є оберегом. Кожен знає, що дістався їм прапор зовсім не легко, бійці пройшли передову, криваві бої, непоправні втрати.

«Наш полк виконував важливі бойові завдання на Бахмутській дорозі славнозвісній, всі про неї знають, це район 32 блокпоста, я вважаю, що цей бойовий прапор військова частина 3008 заслужила у повному обсязі так як хлопці, побратими бойові заслужили його кров’ю і потом», -  говорить командир взводу роти оперативного призначення на автомобілях Військової частини 3008 Ігор Наконечний.

Заступник командира військової частини 3008 по роботі з особовим складом Віталій Шум говорить, що вони берегтимуть прапор "як зіницю ока".

«Якщо, допустимо, що бойовий прапор пропадає з частини після цього військову частину розформовують, тому ми зобов’язані його охороняти й обороняти», - розповів В. Шум.

 

Вінницькі нацгвардійці отримали «бойовий прапор»

Вінницька військова частина 3008 увійшла в 17 кращих військових частин держави, яких відзначили такими ж стягами.

ВИННИЦА.info