15 листоп. 2012 10:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

62

0

Вінницькі школярі з п’ятого класу почнуть вчити дві іноземні мови

Вінницькі школярі з п’ятого класу почнуть вчити дві іноземні мови

З наступного року усі діти, починаючи з 5-го класу, будуть вивчати другу іноземну мову


Вінницькі школярі з п’ятого класу почнуть вчити дві іноземні мови

В Україні з 1 вересня наступного року усі діти, починаючи з 5-го класу, будуть вивчати другу іноземну мову.

Про це заявив заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту Борис Жебровський.

14 листопада у Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту відбулося відкриття підсумкового тренінг-семінару методистів англійської мови обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти в рамках спільного проекту з Британською Радою в Україні.

Борис Жебровський подякував усім за ефективну роботу та зазначив, що фахівці Британської Ради разом із нашими спеціалістами створили сучасний продукт. За його словами, книжками, виданими у рамках проекту, будуть користуватися ті, хто прийде на курси підвищення кваліфікації.

«В Україні сьогодні відбувається лінгвістична революція. Адже далеко не в кожній країні іноземну мову починають вивчати з 1-го класу, і далеко не в кожній країні вивчають другу іноземну мову. А в Україні з 1 вересня наступного року усі наші діти, починаючи з 5-го класу, будуть вивчати другу іноземну мову», - заявив заступник Міністра.

Саме тому Борис Жебровський висловив упевненість у тому, що кількість школярів України, які з наступного року вивчатимуть англійську мову, досягне 100%.

ВИННИЦА.info


0
0