5 груд. 2016 17:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

91

0

Вінницькі та хмельницькі волонтери везуть на Луганщину Діда Мороза та 500 подарунків з Китаю

Вінницькі та хмельницькі волонтери везуть на Луганщину Діда Мороза та 500 подарунків з Китаю

Півтисячі іграшок передала китайська діаспора  з міста Гуанчжоу


Вінницькі та хмельницькі волонтери везуть на Луганщину Діда Мороза та 500 подарунків з Китаю

З 15 по 25 грудня Український Дід Мороз  з волонтерами "Мистецької сотні "Гайдамаки" та вінницькими бойовими волонтерами завітає в усі дитячі будинки сірої зони АТО. Для дітей підготувати концертну новорічну програму та подарунки.  

«Півтисячі подарунків вже підготувала китайська діаспора з міста Гуанчжоу. Це дуже класні іграшки. А  загалом, маємо об’їхати 12 дитячих будинків на Луганщини. І не просто роздати подаруночки, а поспілкуватися з дітками, створити для них святкову атмосферу. З нами також їдуть артисти Алла Мигай, з Хмельницького  Віктор Шайда та Марина Українець. До 17 години ми проводимо час  з дітками, а ввечері їдемо до військових. Вони  також діти, лише у формі. Крім дитячих будинків завітаємо у села Перемога та Трьохізбенка. Проведемо концерт для маленьких жителів, які там залишилися жити», - розповідає Олександр Попов, волонтер та організатор акції.

Роль Діда Мороза виконує вінничанин Олександр Шемет.

«Якраз маю встигнути до новорічних свят повернутися у Вінницю. А до того, як ми поїдемо на Луганщину, домовляємося з колективами, щоб встигнути напекти чим більше печива у формі ялинки. Бо отримати подарунок повинен кожен. Військових ми також попередили, щоб вчили віршики. Вони будуть мені їх розповідати», - каже Олександр Шемет.

Хто бажає приєднатися до збору вітального вантажу, пропонують звертатися за телефонами: +38 093 066 7696 , +38067 430 4629.

«Крім того, ми можемо передавати подарунки адресно, як особисті посилки. З рук у руки», - додав організатор Андрій Нечипорук.

Вінниця.info