29 серп. 2014 14:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

40

0

Вінницькі вчителі пропонують замінити першовересневі квіти допомогою пораненим в АТО

Вінницькі вчителі пропонують замінити першовересневі квіти допомогою пораненим в АТО

 «Замість купувати мені дорогі букети, прошу вас допомогти пораненим, адже ці гроші комусь врятують життя, а квіти все одно зав’януть і будуть викинуті на смітник», - вважає вчителька початкових класів школи-гімназії №23 Лариса Романюк


Вінницькі вчителі пропонують замінити першовересневі квіти допомогою пораненим в АТО

 Вчителі вінницьких шкіл закликають батьків замість квітів на 1 вересня надати допомогу пораненим в антитерористичній операції бійцям.

Такі заклики робили вчителі сьогодні під час зборів до батьків та дітей щодо організаційних питань з відзначення Дня Знань.

«Повірте, я дуже люблю квіти і мені завжди надзвичайно приємна ваша увага, але більше допомога потрібна нашим пораненим захисникам. Замість купувати мені дорогі букети, прошу вас допомогти пораненим, адже ці гроші комусь врятують життя, а квіти все одно зав’януть і будуть викинуті на смітник», - сказала Лариса Романюк, вчитель початкових класів вінницької школи-гімназії №23 звертаючись до батьків.

Окрім того, у школах під час лінійок на 1 вересня зважаючи на ситуацію в країні, планують змінити програми й хвилиною мовчання пом'янути загиблих в АТО. Тому вчителі молодших класів просили батьків завчасно пояснити дітям, що таке «пом'янути хвилиною мовчання» загиблих, адже це у школі буде вперше. Так під час виконання завдань в зоні АТО загинули двоє бійців, один з яких – випускник школи №23 й ще один батько учня цієї школи.

Особливу увагу також вчителі просили приділити дітям, які переїхали із зони бойових дій та закликали приходити усіх на 1 вересня у вишиванках.

Вже анонсовано, що перші уроки у школах області будуть присвячені Україні та героїзму й мужності українського народу.

Нагадаємо, що першого вересня 2014 року у Вінницькій області запрацює 894 загальноосвітні школи, де навчатиметься майже 151 тисяча дітей. На сьогодні на території Вінниччині проживає 890 дітей дошкільного віку та 388 – шкільного - з Луганської та Донецької областей, Автономної Республіки Крим.

ВИННИЦА.info


0
0