27 лип. 2016 14:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

52

0

Вінницькі військові майже за мільйон відновлять навчальний бойовий винищувач

Вінницькі військові майже за мільйон відновлять навчальний бойовий винищувач

 Військові відремонтують Су-27УБ


Вінницькі військові майже за мільйон відновлять навчальний бойовий винищувач

 Військова частина А0215 МО України, що дислокується у Вінниці, прийняла акцепт цінової пропозиції ДП «Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт» на відновлювальні роботи літака Су-27УБ. Вартість робіт - 934,4 тис. гривень.

Про це йдеться у «Віснику державних закупівель».

Відновлювальні роботи винищувача держпідприємство повинно провести до грудня 2016 року.

«Причини та обставини, якими керувався замовник під час застосування переговорної процедури закупівлі:

За результатами розгляду отриманих від учасника документів, на підставі висновків Запорізької торгово-промислової палати та визначених структурних підрозділів військової частини А0215, послуги з відновлювальних робіт на літаку Су-27УБ можуть бути надані тільки Державним підприємством «Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт» через відсутність конкуренції.

Зазначене товариство має необхідне обладнання та матеріально-технічну базу, працівників з відповідною кваліфікацією та досвідом роботи, нормативно-технічну документацію, фінансові спроможності для надання зазначених послуг, а також досвід виконання аналогічних договорів», - зазначено в обґрунтуванні застосування переговорної процедури закупівлі.

Довідка.

Су-27УБ - двомісний надзвуковий навчально-бойовий винищувач, модифікація літака Су-27. Запущений в серійне виробництво з 1986 року, до 1998 року випущено більше 120 таких машин. З 1992 року знаходиться на озброєнні Військово-повітряних Сил України.

Вінниця.info