8 квіт. 2011 13:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

63

0

Вінницьких ДАІшників відправили слідкувати за сміттям

Вінницьких ДАІшників відправили слідкувати за сміттям

Упродовж березня цього року на водіїв транспортних засобів складено 47 протоколів про адміністративні правопорушення за забруднення проїжджої частини автомобільних доріг та вулиць.


Вінницьких ДАІшників відправили слідкувати за сміттям

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху та недопущення забруднення навколишнього середовища особовим складом державних патрульних служб Державтоінспекції області посилено контроль за транспортними засобами, що здійснюють перевезення речовин та матеріалів, які можуть забруднювати проїзну частину.

Про це повідомляє управління ДАІ УМВС України у Вінницькій області.

Упродовж березня цього року на водіїв транспортних засобів складено 47 протоколів про адміністративні правопорушення по ч. 4 ст. 139 КУпАП за забруднення проїжджої частини автомобільних доріг та вулиць.

Також з метою проведення санітарної очистки смуг відводу автомобільних доріг та прилеглих до них територій, вулиць, населених пунктів, співробітниками Державтоінспекції спільно з представниками дорожніх та комунальних служб проведені позачергові обстеження автомобільних доріг загального користування та вулиць населених пунктів, а також визначені ділянки вулично-шляхової мережі, які є найбільш засміченими та визначені обсяги робіт по їх прибиранню.

Керівникам дорожніх та комунальних підприємств видано 64 вимоги про проведення робіт по приведенню вулично-шляхової мережі в належний стан. За невиконання приписів та вимог Державтоінспекції до адміністративної відповідальності притягнуто вісім посадових осіб вказаних підприємств і організацій по ст. 12828 КУпАП.

Направлені інформації до органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади з висвітленням проблемних питань та пропозиціями щодо покращання роботи у зазначеному порядку.

Станом на квітень співробітниками дорожніх та комунальних служб із залученням селищних рад ліквідовано 48 стихійних сміттєзвалищ та проведено очистку від сміття 1681 км автомобільних доріг загального користування. Проводяться роботи по видаленню парослі в смугах відведення автомобільних доріг та впорядкуванню територій стоянок автотранспорту прилеглих до смуг відведення.

ВИННИЦА.info

 


0
0