17 жовт. 2014 14:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

39

0

Вінницьких військових в зоні АТО розблокували. Доля семи чоловік невідома

Вінницьких військових в зоні АТО розблокували. Доля семи чоловік невідома

 В четвер під Бахмуткою зникли безвісти 11 військових пізніше 4 людей повернулись у місце дислокації


Вінницьких військових в зоні АТО розблокували. Доля семи чоловік невідома

У п’ятницю, 17 жовтня, блокпост під Смілим в районі Бахмутки в Луганській області деблоковано. В результаті атаки бойовиків, що відбулася вдень в четвер, 16 жовтня, безвісти зникли 11 людей. Пізніше 4 людей повернулись у місце дислокації.

Про це повідомляє Українська правда, цитуючи керівника прес-центру АТО Владислава Селезньова.

«У четвер вдень бійці вінницького батальйону спецпризначення, які рухалися на блокпост Нацгвардії в районі Смілого, потрапили у засідку. Тоді в четвер 11 людей зникли безвісти. Їхні БТР і БМП знищені», - повідомив Селезньов.

«Станом на п’ятницю, четверо бійців вже повернулися у місце дислокації. Чекаємо на інших», - сказав він.

«Але станом на зараз блокпост деблокований, з ними є комунікація. Боєприпаси та продовольство на цей блокпост завезені», - наголосив він.

Селезньов пояснив, що в районі блокпосту діють розрізнені диверсійні групи бойовиків, які, «використовуючи пересувні міномети, час від часу обстрілюють наші позиції».

Мова йде про військовослужбовців, які перебували на 32-у блокпосту. Це бійці частини 3008 Нацгвардії, яка дислокується в м. Вінниця. За інформацією з місця подій, говорити про поранених чи загиблих зарано. Відомо лише про спалену техніку, на якій силовики проривались з оточення.

 

ВИННИЦА.info


0
0