14 квіт. 2011 11:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

48

0

Вінницький губернатор перевірить на "мутність" роботу "прозорих офісів"

Вінницький губернатор перевірить на "мутність" роботу "прозорих офісів"

Микола Джига підписав розпорядження про створення робочої групи з моніторингу стану надання адміністративних послуг


Вінницький губернатор перевірить на "мутність" роботу "прозорих офісів"

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига створив робочу групу з моніторингу стану надання адміністративних послуг.

Про це зазначено у розпорядженні Джиги №175 від 13 квітня.

Робоча група створена для моніторингу стану надання адміністративних послуг населенню області та внесення пропозицій щодо удосконалення цієї роботи, створення сприятливих умов для задоволення потреб споживачів послуг.

Членам робочої групи доручено звернути особливу увагу на причини створення черг, невпорядкованості та обмеженого часу особистого прийому, незабезпечення інших умов та комфорту, що обмежують доступ громадян до органу публічної адміністрації, який надає адміністративні послуги, викликає їх справедливе обурення, негативно позначається на авторитеті та іміджі органів влади.

Розпорядженням губернатора передбачається, що керівники територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади України, структурних підрозділів облдержадміністрації, голови райдержадміністрацій, міські головам міст обласного значення, причетні до надання адміністративних послуг населенню мають взяти на особистий контроль стан зазначеної роботи та вжити заходів щодо усунення наявних недоліків.

Крім того, представників місцевих засобів масової інформації запрошено долучитись до виїздів з метою вивчення реального стану надання адміністративних послуг населенню на місцях.

Робота з внесення пропозицій та покращення роботи з надання адміністративних послуг має бути проведена до 10 травня 2011 року.

Податківці вирішили ліквідувати черги і тисняву у непристосованих до натовпу людей коридорах ДПІ у Вінниці. Із початку квітня у міській податковій інспекції, що на 30-річчя Перемоги, на першому поверсі відкрився "Прозорий офіс" на 15 вікон, у яких співробітники інспекції прийматимуть звіти підприємців.

Проте, із появою "Прозорого офісу", вінницьким підприємцям не полегшало. До вікон для подачі звітності вишукуються величезні черги, заповнюючи цим натовпом увесь простір холу міської податкової.

ВИННИЦА.info


0
0